Лунна диета 2012

04.01.2012 | Автор: | Публикувано в: Диети, Отслабване

Лунната диета е една от най-популярните техники за бързо, леко и здравословно топене на мазнини. Тя е течностна диета, като се съобразява с фазите на луната (новолуние, първа четвърт, пълнолуние и последна четвърт). За да е ефективна трябва да се придържа четирикратно месечно, седмично за 1 ден. Започва при навлизане на Луната в определена фаза и продължава един ден и нощ. По това време се пият повишени обеми вода – средно 3000-4000 милилитра, чай – без захар, с мед, натурални сокове. Алкохола и млякото не се допускат.
При лоялното спазване на диетата е възможно да намалите теглото си с около 1-3 кг на новолуние, а при спазването на диетата по време на четирите фази на луната ще запазите свалените излишни мазнини.
През останалото време трябва да консумирате храна оптимално, като стремежа е при нарастваща Луна да не се набляга на храненето, а при намаляваща е позволено да се отпуснете с някои от питателните си изкушения. В допълнение е нужно да спортувате много, да се наспивате и мислите приятни неща. За предпочитане е да избягвате консумацията на натриева сол.
Тази диета изчиства организма от увреждащите вещества намиращи се в него и задържаната вода.
При трудности придържането към диетата и  при положение, че след това ви гони “вълчи апетит”, това означава, че тази методика не е подходяща за вас. Резултатът има вероятност да бъде неблагоприятен.

Автор:

Този автор има 4 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.