Лунна диета

09.11.2012 | Автор: | Публикувано в: Диети

Лунната диета е една от най популярните диети в днешно време, с която се отслабва от 3 до 5 кг. Важното при нея е да се спазва на цикли спрямо различните фази на луната- нарастваща луна, пълнолуние, намаляваща луна и новолуние. Най трудния период със сигурност е при пълнолуние защото 25 часа не се консумиратвърди храни, а трябва да се задоволим със сокове, кисело мляко и чай. Този факт обаче е много благоприятен за организма, тъй като по този начин се прочиства от токсините. Цикъла е 25 часа, понеже диетата се започва 30 минути преди пълнолуние и свършва 30 минути след това. След като премине тази част на диетата навлизате в периода на намаляващата луна. Тук вече нещата са далеч по-лесни, просто намалете нормалния прием на храна, гледайте да се храните често и по-малко. След края на намаляващата луна  идва новолунието, при което важат правилата от първата фаза на диетата. И накря е четвъртата последната фаза, която определено е най-трудна. В нея не бива да се храните след 6 часа вечерта, което доста засилва глада. Но след като сте се справили с всичко останало, вярваме че няма да се откажете накрая. Ако глада е много силен синаправете чай и консумирайте повече течности.

Друг много важен факт когато спазвате тази диета е голямата консумация на вода. За да имате добри резултати консумирайте поне по 2,3 литра вода дневно. Водата помага много за пречистване на организма.

Хубавото е, че спазвайки лунната диета ще прочистите организма си и ще се чувствате по жизненоспособни. Желаем успех на всчики, който решат да пробват с лунна диета и дано резултатите Ви са на лице. Да понякога глада ще се опита да надделее но не се предавайте 🙂 С тази диета ще получите добри резултати от 3 до 5 килограма, ако я спазвате стриктно. Факта че тя е толкова модерна съвсем не е случаен – много хора са постигнали поставената цел. Така че се въоръжете с воля и стопете излишните килограми.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.