Нови клинични доказателства, че Самбазон Акай намалява риска от затлъстяване

Първоначалните клинични резултати от това изпитване са  положителни и показват потенциала на органичния Acai  за намаляване на рисковите фактори, свързани с метаболитни нарушения при хора с наднормено тегло”, обясни д-р Джак Е. Буковски, член на Научния консултативен съвет и настоящ директор на диетологичен  и изследователски институт. “Като се има предвид нарастващото разпространение на метаболитни нарушения, включително затлъстяване, диабет тип 2 и сърдечно-съдови заболявания в САЩ, това изследване потвърждава ползите от консумацията на Acai Самбазон за намаляване на риска от тези заболявания.

 

За това проучване, изследователите са ангажирали 10 души с наднормено тегло  иначе здрави възрастни мъже и жени . Всеки участник консумира Sambazon Acai замразени плодове , два пъти дневно преди ядене в продължение на четири седмици, без да променят каквато и да е друга част от режима си на хранене. Проучването установи, че кръвната захар на гладно, след хранене , общия холестерол и LDL холестерол (лошия холестерол), са значително намалени в сравнение с изходното ниво след 30 дни прем на Acai  Sambazon

Официален представител за България на SAMBAZON е фирма Триппинг Еоод

За Трипинг Еоод:
Към настоящия момент фирма Трипинг ЕООД е официален представител на няколко от най-значимите световни компании в съответните области. Основен дял на дейността заема вноса, маркетинга и дистрибуцията на горещи напитки- кафечай, горещ шоколад, както и машини, съоръжения и аксесоари за приготвянето им, добрата презентация и професионално предлагане . Днес екипа на фирмата може да са истински горди с портфолиото си. Компаниите, които представлява фирма Трипинг в България, сами по себе си се приемат като „законодатели” в глобален мащаб.

Автор:

Този автор има 8 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.