Покачване на тегло и мускулна маса

04.03.2014 | Автор: | Публикувано в: Диети, Фитнес, Хранителни добавки

Покачване на тегло и мускулна маса с хранителни добавки Trec Nutrition

Ключът към покачване на тегло и мускулна маса, не се състои в това да прекарвате всеки час, през който сте будни във фитнес залата и да бутате железата. Разбира се и това е основно, но значително по-важно е да обърнете грижовност към храненето. Без правилно хранене и прием на качествени хранителни добавки от реномирани производители като Trec Nutrition, няма да постигнете солидни ефекти. Искате ли да покачите бързо мускулна маса в следните области от тялото? Искате големи гърди, издути бицепси и широки рамене? Искате ли да качите допълнителни 5,10,15 кг?

Уверете се, че приемате достатъчно калории

Всичко е много просто. Основният фактор за наддаване на тегло е консумацията на калории. Трябва да консумирате повече калории, отколкото изгаряте… лесно нали! Въпросът е, колко калории трябва да се поглъщат? Е, това е различно за всеки индивид. Важно е да се консумира храна на всеки 2-3 часа. Това разбира се е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, затова трябва да допълвате вашата храна с доказано ефективни хранителни добавки за покачване на тегло. Такива като Mass XXL на Trec Nutrition или пък Magnum 8000 ви доставят калории за покачване на мускулна маса, което позволява на тялото ви да наддава тегло бързо. Увеличете дневния прием на калории с 500 над нормалния прием. Увеличавайте или намалявайте взаимозависимост от целите. Това, което трябва да разбирате, е че е задължително да се съчетават добро хранене с добър режим на тренировка.

Приемайте достатъчно протеин

Повечето от вас знаят, мускулите се нуждаят от достатъчно протеин, за да могат да растат … затова е невъзможно да минете без него. Уверете се, че приемате някаква форма на протеин с всяко хранене. Ако нямате време да се храните няма да постигнете желаните резултати … така, че отделете време. Покачването на маса може да бъде лесно ако си набавите един от вкусните и полезни протеинови шейкове от Trec Nutrition, като Perfect Whey Protein например. И не забравяйте, точно преди лягане да приемате протеин с бавно действие, като Nitroprogen, който ще подхранва тялото с важни аминокиселини през цялата нощ.

Осигурявайте на тялото си хранителните вещества ,от които се нуждае

Новаците в бодибилдинга са склонни да не обръщат внимание на храненето и попълването на изхабените телесни запаси от важни витамини и минерали. За да покачите маса бързо трябва да поддържате имунната система. Поддържайте тялото си като приемате качествени мултивитамини като Multipack 36 или Mega Mineral Pack. Тези ще поддържат процеса на нарастване на мускулите и покачване на тегло.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.