Нискобюджетни лаптопи от топлаптоп

21.09.2013 | Автор: | Публикувано в: Компютри

Ние от топлаптоп предлагаме лаптопи, които са подходящи за всеки един бюджет. Имаме както скъпи и мощни машини, така и лаптопи на по-ниски цени, които са за хора, които не могат да отделят повече пари за подобно нещо или просто за такива, на които не им трябва най- ултра бързият и модерен преносим компютър произвеждан някога.
Именно затова в тази статия ще Ви запознаем със серията модели лаптопи от топлаптоп Acer AO758-84Crr. Тази страхотна малка машинка е изключително компактна и лека. Нейният дисплей е сравнително малък, само 11.6 инча, но това в никакъв случай не го прави по-нискокачествен. Дори напротив, той е проектиран така, че да не дразни очите дори след голямо количество часове работа и в същото време, това не го прави по-малко ефективен.
Въпреки евтината цена, тази серия лаптопи идва със сравнително бърз процесор, проектиран за работа на честота от 1.10 гигахерца. Процесорът е проектиран от Интел, което може да Ви гарантира, че изработката е качествена и ще Ви служи вярно дълги години наред.
RAM паметта е голяма. Под голяма, имам предвид, че може да си съперничи дори с най-скъпите и мощни машини, които се продават в момента на пазара. Е, нека не Ви държа повече в напрежение, това малко чудо има малко над 4 гига байта памет. Ако трябва да съм точен, капацитета е 4096 мега байта. Освен всичко това, този модел идва с два слота за РАМ памет, като тя може да бъде увеличена до невероятните 8192 мега байта.
Звучи добре, нали? Нека продължим с другите страхотни характеристики, които ни дава този малък лаптоп. Закупувайки лаптопи от топлаптоп именно от тази серия, ще получите машина с 500 гига байтов, 5.4 инчов твърд диск от серията SATA. Там спокойно ще можете да съхраните огромен брой файлове, документи, игри, филми, музика или каквото и друго да си пожелаете.
Съответно, закупувайки някой от тази серия лаптопи, Вие ще получите всички модерни джаджи, които би трябвало да се предлагат. Заредените от нас лаптопи в топлаптоп, идват още с хубава и бърза LAN и Wi-Fi карта, които ще Ви държат дълги часове в Интернет, като ще се наслаждавате на страхотна и бърза свързаност.  Тези лаптопи разполагат още с Bluetooth, 3 USB 2.0 слота, VGA камера за видеоразговори с любимите хора, HDMI порт, чрез който да разглеждате любимите си снимки, клипове и филми с възможно най-доброто качество директно на Вашия телевизор и други.
Едно от нещата, които правят този лаптоп на такава страхотна цена е, че той не идва стандартно с операционна система Windows, като повечето други лаптопи, а ползва безплатната за ползване Linux, която всъщност е и много по-добра, не само защото е безплатна, а и защото няма как да хванете компютърен вирус през нея.
Ако решите да закупите този модел от нас, то вие ще получите още и 24 месеца гаранция за физически лица, 12 месеца за юридически, както и допълнителна 1 година гаранция за самата батерия.
И все пак след толкова много приказки, забравихме да упоменем цената. Тази безупречна машина се предлага при нас за малко повече от 500лв. Благодарим Ви за вниманието и се надяваме да си поръчате от тази серия лаптопи от топлаптоп.

Автор:

Този автор има 8 публикувани статии до сега.

Коментари (1)

  1. При закопуването на лаптоп било то и бюджетен трябва на първо място да сте наясно за какво точно ще искате да го използвате. Ако не сте запознат добре с преносимите компютри се консултирайте с някой който разбира от това. На второ място направете проучване на различните марки, модели и конфигурации и изберете това което най-много ви устройва. На трето място проучете пазара на лаптопи, като посетите някой онлайн магазини за лаптопи, за да установите къде са най-добрите оферти.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.