Лаптопи втора ръка във Варна

18.02.2016 | Автор: | Публикувано в: Компютри

Варна – морската столица на България. Освен да се забавлявате, да отидете на плаж и да прекарате свободното си време там, можете да правите и много други неща. Варна е един от градовете, които са жизненоважни за българската икономика. В този град работят фирми от много индустрии, предлагащи различни по тип продукти и услуги.

Такъв тип продукти и услуги са тези, свързани с търговията и поддръжката на нови и употребявани компютри като например лаптопи втора ръка. Лаптопите втора ръка са добро решение, ако нямате възможност да си купите напълно нов преносим компютър, за когото да платите няколкостотин лева. Добре подбраният лаптоп всъщност може да се окажа по-добра покупка дори и от напълно нова машина (в хардуерно отношение). Все пак трябва да знаете няколко неща, преди да си купите втора ръка лаптопи.

От къде мога да си купя лаптопи втора ръка във Варна?

Една от фирмите, които се занимават с продажба на нова компютърна техника, лаптопи, таблети, както и всякакви електронни устройства, е pclife.bg . На уебсайта на фирмата можете да прегледате текущите предложения за лаптопи втора ръка Варна. Можете да прегледате каталога от лаптопи, който е наличен и да изберете компютърната машина, която удовлетворява вашите както технически, така и финансови условия. Все пак не всеки може да отдели няколко хиляди лева, за да си вземе най-мощната машина, която се предлага на пазара, нали така?

Предимства и недостатъци на лаптопите втора ръка

Голямото предимство на употребяваните лаптопи е, че тяхната цена е в пъти по—ниска, отколкото цената на напълно нова машина. Ако извадите късмет, можете да си вземете актуална машина за изключително ниска сума. Има хора, които продават почти неизползвани лаптопи, просто защото имат по-добри или пък са преценили, че вече не им трябват.

Един от недостатъците на тези машини е, че нямат гаранция, но добрите фирми, които ги продават, предлагат гаранция от поне месец. Зависи откъде го купите

Автор:

Този автор има 5 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.