Как да издържи по-дълго батерията на вашите лаптопи?

27.03.2014 | Автор: | Публикувано в: Компютри

Често се случва, че поради ред причини като незнание, невнимание и така нататък, да повредим нашите вещи преди реално да е свършил живота им. Това най-често се случва в живота с батериите на различните устройства – мобилни телефони, преносими компютри, таблети и така нататък. Обикновено причината батериите на тези машинки да държат понякога не повече от половин час автономна работа е именно в това, по какъв начин сте ги ползвали.

За да издържат батериите на вашите лаптопи дълго време спазвайте следните  правила. Първото важно нещо е да не държите машинката Non Stop на батерията, защото така можете да я унищожите. Освен това, трябва да се съобразявате с температурата на помещението, където работите или оставяте вашия лаптоп, тоест стаята не бива да е нито прекалено студена, нито много топла. В никакъв случай не оставяйте вашите джаджи без батерия, защото така можете много да им навредите.

В случай обаче, че късно сте прочели тези правила как точно да запазите батерията на вашите лаптопи и искате да си купите нова умна машинка, тогава просто посетете сайт http://www.notebook.bg/laptopi. На виртуалните стелажи на онлайн магазина ще намерите всичко, от което се нуждаете и то на страхотни цени, но и с редовни промоции на едни от най-продаваните продукти.

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.