Asus X551CA-SX034D – управлявайте бизнеса си по-лесно

03.01.2014 | Автор: | Публикувано в: Компютри

image_450x420_fit (1)Във времето, в което живеем, технологиите са се превърнали в неизменна част от нашия живот. Днес почти няма човек, който да не използва компютър и интернет. Освен това, модернизацията засяга и бизнеса – независимо какъв е той, използването на компютри за неговото безпроблемно развитие, е неминуемо. И освен служителите в офисите на дадена фирма, нейният собственик също иска постоянно да знае какво е състоянието на фирмата, и то без значение къде се намира. Поради тази причина, собствениците на фирми, трябва да притежават преносими компютри, за да могат да ги вземат със себе си навсякъде, независимо дали пътуват по служебни дела, или пък просто на почивка. И моята цел днес е да Ви представя един лаптоп, който е перфектното решение за по-лесно управление на бизнеса, от всяка точка на земята.

Лаптопът, който искам да Ви покажа днес е Asus X551CA-SX034D. Неговият процесор е Intel Celeron 1007U. Това е двуядрен процесор, който разполага с кеш памет от 2 MB, и честота 1.5 GHz. Типът на оперативната памет е DDR3, а размерът й е 4 GB. Картата за видео е Intel HD Graphics, а паметта която използва видеоконтролерът, е споделена от оперативната.

Харддискът на Asus X551CA-SX034D е SATA, а мястото върху което може да записвате файлове, програми и всичко останало, е с размер от 320 GB. Лаптопът няма оптично устройство и вграден Bluetooth, но не мисля, че това е болка за умиране – винаги могат да бъдат включени външни такива устройства.

Както повечето модели лаптопи, и този има вградена камера, колонки и микрофон. Притежава също слот за карти с памет, чрез който прехвърлянето на файлове от лаптопа към SD карти с памет, както и обратното.

Asus X551CA-SX034D има и разнообразие от интерфейси. Чрез наличния телевизионен HDMI порт, може да включите лаптопа към телевизора и да гледате филмите си направо на него. Чрез 3.5 мм комбо жака, Вие може да включите слушалки и микрофон. Портът за LAN кабел е RJ-45. Моделът притежава също и два USB порта – по един от типовете 2.0 и 3.0.
Четири клетъчната литиево-йонна батерия на Asus X551CA-SX034D може да поддържа лаптопът Ви в състояние на работа до цели 4 часа и половина. Лъскавият дисплей е с размер 15.6 инча, а корпусът на лаптопа е бял на цвят. Гаранцията му е 2 години, и се предлага без инсталирана операционна система (DOS).

Asus X551CA-SX034D е подходящ за управление на всеки бизнес. Където и да ходите, този неизменен помощник ще бъде с Вас. Благодарение на него, Вие ще може да получавате информация за всичко случващо се във фирмата Ви. Служителите Ви ще могат да Ви изпращат всички необходими данни,за да сте в час със състоянието на бизнеса си.
Голямата издръжливост на батерията без зареждане, Ви позволява да го използвате дори когато сте на плаж например. Достатъчно е само да има налична безжична мрежа, или пък да разполагате с мобилен интернет.

В www.notebook.bg ще намерите Asus X551CA-SX034D на цена от 539 лв. Вземете своята дясна ръка, своят неизменен помощник в управлението на бизнеса, още днес. Цената му е достъпна, и няма да натовари фирмения бюджет прекалено.

Автор:

Този автор има 16 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.