Има ли предимства покупката на компютри втора употреба?

18.10.2011 | Автор: | Публикувано в: Компютри

Определено такава сделка е изгодна и няма да съжалявате ако си купите компютри втора употреба. Така хем ще спестите някой лев и въпреки това ще се сдобиете с качествен компютър. За съжаление, благодарение на бизнеса с компютри втора употреба на българския пазар се появиха чудесни продукти, които нови струват астрономически суми и са недостъпни за мнозинството от българите.

Например, продуктите на Fujitsu- Siemens можете да видите на българския пазар предимно като компютри втора употреба, защото те са едни от най-скъпите и добрите на компютърния пазар.

Това е едната страна на медала. Другата е, че въпреки,че компютрите втора употреба са били използвани няколко години, те са устояли на това и са годни за още употреба. Бъдете сигурни,че тези, които са дефектирали са излезли от употреба и са най-вероятно бракувани.

По отношение на техническата част на въпроса, две са основните предимства на всички компютри втора употреба.

Едното е здравата кутия, изработена  от качествени материали, няма вибрации и е много стабилна и здрава.

Другото технически предимство на закупените компютри втора употреба е захранващия блок. Нищо не е спестено, за да се направи компютъра по-евтин и по този начин по-достъпен, всички елементи по захранването ви гарантират сигурна и стабилна работа на компютъра.

Ако наистина искате да си купите марков и добър компютър, който да не ви „разбие” тотално бюджета, без притеснение може да се ориентирате към купуване на компютри втора употреба!

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.