3 Идеи за летни забавления

27.04.2020 | Автор: | Публикувано в: Храна и напитки

В летните жеги първото нещо, за което всеки се сеща, когато иска да разпусне, е плаж. За жалост обаче, не винаги имаме достъп до плаж, а и освен това прекаленото слънце може да е вредно.

Какво друго обаче можем да направим, ако искаме да разпуснем? Днес ще ви представим 3 интересни идеи, които да изпробвате с приятели. С тяхна помощ хем ще си прекарате добре, хем ще ви бъде интересно. Някои от тях са си пълна програма, която включва всичко от храна до почивка. Не е нужно да готвите обаче, все пак има услуги като тези на Foodpanda. Да започваме!

Идея №1: Планинско състезание

Ако имате достъп до планина (макар че България е малка и лесно можете да отидете до такава), можете да си спретнете едно доста интересно занимание с приятели. Ние препоръчваме да се прави по двойки (или тройки), но ако се чувствате изключително приключенски, можете да опитате и поединично.

Състезанието има сравнително прост принцип. Избирате си връх (спрямо трудността, която искате) и трябва да го покорите. Тук идва и изборът на допълнителни правила. Можете да залагате за времето, което ще ви трябва да покорите върха. Така няма да е нужно групите да тръгват едновременно, а и ще можете да си изберете различни пътеки, ако искате.

Друга възможност е просто да определите датата и да спечели отборът, който стигне първи до върха. Каква е уловката? Няма начален час, няма уговорки кой, кога и как да тръгне. Така че всичко зависи от това дали искате да се наспите или да станете рано, да си почивате по пътя или да вземете върха на един дъх. Разбира се, можете да добавите още правила и да направите състезанието още по-интересно!

Идея №2: Завръщането на настолните игри

Напоследък става все по-популярно да се играят настолни игри. Дори да не сте чували за тях, можете да потърсите такива и веднага ще намерите различни сайтове с куп предложения. Хубавото е, че така можете да се забавлявате по всяко време (и зимата дори), като има игри с различни нива на трудност.

Можете да започнете с нещо леко и когато компанията стане все по-опитна в този тип игри, да преминете към все по-сложни такива. Има някои настолни игри, които се играят по 6-7 часа!

Хубавото е, че можете да комбинирате играта с хапването и да си направите цялостно парти забавление. От гледна точка на храна за вкъщи София има какво да предложи, така че няма да се налага да готвите!

Идея №3: Забавление по детски

Може би никога не сте си играли с водни пистолети, но много от нас помнят времето, когато лятото не се притеснявахме за намокрени телефони, таблети, слушалки и други такива неща. Е, страшно забавно е да правим същото и като възрастни.

В момента могат да се намерят много висококачествени водни пистолети, които изобщо дори не са и за деца. Правилата на играта си определете вие, но забавлението е гарантирано при всяко положение. Супер интересно става, ако се съберете с няколко колеги и си направите турнир!

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.