Планирате сватба, семейно или фирмено събиране?

02.09.2014 | Автор: | Публикувано в: Други

Представете си как изглежда мечтания празник. За целта разгледайте повече снимки, например в интернет или в списания. Спрете се на дизайн и декорация, които ви изглеждат познати, които предизвикват у вас чувството на доброта и баланс. Без значение дали ви предстои да организирате сватба или друг празник, вие трябва да създадете цялостната концепция стратегически план, който да реализирате като дизайнерски проект. В тази сватба, юбилей, кръщене, обществено или бизнес събиране, презентация или обучение, би било добре оживяват артистичните образи от вашите сънища и мечти.

Нерядко се получават непланирани от организиращите сватбата, като алкохолни такси за внасяне в заведението, дарове за поканените – все разходи, за които може заделения бюджет да не е достатъчен. Служителите на Атлантик ще ви помогнат в бюджетирането и ще ви консултират за някои ефективни начини при подбора на дребните неща, с които всичките ви желания да се сбъднат и то не за сметка на качеството и най-важните неща. Например свещите могат да са по-миниатурни или балоните по-малко, да се спести от ботониерите, или от дизайна на поканите. Все неща, които за експертите няма да бъдат проблем.

Екипът на Хотелски Комплекс Атлантик в кв. Симеоново, град София, който се занимава с организирането на сватби и други тържества е с диверсиционен многогодишен опит. Можете да си поръчате по всяко време по телефона или интернет индивидуална или групова резервация на http://www.atlantic-bg.com/. Има правила в естетиката и вътрешния интериорен дизайн, които касаят светлината, оборудването, обзавеждането, декорацията и съчетаването на цветовете и материалите. От изключително значение за безпогрешно разбиране на празничната и изискана атмосфера е осветлението – дневно или изкуствено, защото и то има своето въздействие върху посетителите. Специално селектираните сватбени и празнични декори, аксесоари и художествени предмети изразяват искрено пожелание към гостите, които са се доверили на Хотелски комплекс Атлантик, да градят и съхранят топлината и обичта.

 

 

Автор:

Този автор има 96 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.