Ефективна реклама на уебсайт

13.08.2013 | Автор: | Публикувано в: Web проекти, Блогове, Други, Портали, Реклама

Най-ефективната реклама на уебсайт е така нареченото SEO, което е съкращение от Search Engine Optimization (оптимизация за търсачки).Последната може да бъде направена от експерти по уеб дизайн или още наричани оптимизатори. Процесът е дълъг, но крайният резултат си заслужава.

При положение, че класирате сайта си на челни позиции в Google например може да очаквате сериозен интерес от страна на потребителите. Големият трафик, който ще получите може да бъде обърнат в приходи или привличане на нови клиенти, партньори и съмишленици.

Цената при оптимизация за търсачки варира според сложността на ключовите думи, по които ще гоните класиране на топ позициите. Фирмата, която ще наемете трябва да анализира вашата бизнес ниша, да изкара конкурентните фрази и да прецени как да процедира.

Основната е цел е изграждане на връзки към сайта ви познати още като линкове. Нужно е последните да идват натурално и от авторитетни източници, защото в противен случай Google, Yahoo и останалите търсачки ще сметнат, че правите целенасочен спам.

За да вземете добри връзки надявайки са на стойностен трафик е желателно да публикувате статии свързани с дейността ви, да бъдете активни в социалните мрежи и не на последно място да рекламирате в релевантни на вашия сайтове и блогове. За всичко това се грижат SEO специалистите, които представяме днес.

Услуги по онлайн реклама на сайт ще намерите при нас фирма Glide Design, която вече години работи с фирми, частни клиенти и институции от различни точки на страната. Ако имате интерес посетете сайта ни и вижте какво можем да направим за вас.

Предлагаме ви няколко варианта за връзка чрез скайп, имейл, телефон или директна среща в нашия офис. Вие избирате как да ни намерите и да направите поръчка за изпълнение на даден проект. Поемаме пълна отговорност по поетите задължения и прибавяме документ удостоверяващ отношенията по оста поръчител – клиент. Рекламирайте ефективно в интернет заедно с нас.

Автор:

Този автор има 136 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.