Новите дамски парфюми които ще можем да видим за Коледа

01.10.2013 | Автор: | Публикувано в: Женски неща, Магазини

Здравейте,
желая първо да се представя преди за започна,
казвам се Мика Никова и се занимавам с парфюмерия повече от 8 години.

В тази статия мисля да представя новите ухания за които подочух оттук и оттам, които ще се появят по витрините в парфюмериите преди тази Коледа. Някой може и да сте ги чували, за други може сега да научавате а за трети може дори да не познавате марките им, но повярвайте всичките нови парфюми които ще спомена по-долу си заслужават вниманието!

И така кои са новите маркови дамски парфюми за Коледа 2013 ?

Първите няколко ухания с които ще започна бяха лансирани съвсем наскоро и мога да кажа, че са от добре познати марки, наложили се с годините и със своите парфюми.

Първият парфюм, за който научих тази сутрин се казва Fountain Of Roses by Tru Blooms и е дело на Американската модна компания Tru Fragrances. Парфюма притежава стилно и класическо цветно присъствие, което е подсилено от топлотата на розата.

Следващият парфюм, всъщност са три парфюма идват от къщата на DKNY (да не си помислите че харесвам само Американски марки, просто тези са последните парфюми за които научих затова почвам с тях) и носят окончанието Skin Hydrating Eau de Toilette. Тези парфюми са лансирани като под-разделение на известната колекция Be Delicious ( ябълките на DKNY ), но са в обновени флакони с по-натурална форма. Първият парфюм от колекцията се казва DKNY Golden Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette, който взаимства името си от парфюм от предходната серия. Следващият дамски парфюм носи името Fresh Blossom отново завършващо на Skin Hydrating Eau de Toilette  и последният но не и по важност парфюм  DKNY Be Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette.

След като ви запознах с най-новите парфюми за които информацията е още изключително гореща, ще ви запозная и с няколко аромата от миналата седмица.

Първият идва директно от дизайнерската линия на Yves Saint Laurent които представиха своят нов Opium Collector’s Edition 2013. Обновеният му аромат според своите създатели ще привлече дамите от новото поколение към фен-клуба на Френската марка.

Малко преди това беше обявена и премиерата на новата линия парфюми от Thierry Mugler, а именно Les Liqueurs de Parfums Collection. Новата колекция е съставена от три парфюма, продължения на добре познатите ни и наложили се ухания от Френската къща. Имената на новите парфюми са  Angel La Part Des Anges,  следван от Angel Caprice de Star и най-накрая от Angel Liquer de Parfum.

Ако ви е интересно къде можете да научите повече за тези и други ухания като тези мога да ви препоръчам блога, както и онлайн магазина на parfumico.biz където можете да намерите всякакви маркови парфюми на ниски цени.

Автор:

Този автор има 4 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.