Защо Ланолин е решението за вашата коса?

27.07.2017 | Автор: | Публикувано в: Блогове, Женски неща, Продажби
Ланолинът за коса е една от най-добрите терапии, които можете да направите, при това в домашни условия. Освен това е полезен както през горещите летни месеци, така и през студената зима!

 Ето как работи, защо е полезен и защо косата Ви ще е във възторг 🙂

Ланолиновата терапия за коса е съчетание от многократно пречистен ланолин и билкови екстракти, като масло от Иланг Иланг (уникално ухание), екстракт от бреза, рициново масло, малсо от грозде и още няколко други масла, състав тук.

Маслото се затопля на водна баня,след което нанася на косата. Тук е моментът да спомена, че ухае прекрасно. Консистенцията не е тежка и се разнася доста лесно по косъма.

 И така, първото, което ми направи впечатление е, че все още мокра, косата е доста мека. Като голям плус тук, ще отбележа имах само няколко паднали косъма (обикновено е шепичка от паднала коса, без значение от шампоана който използвам)

Косат ухае леко на Иланг Иланг (любимо) 😉

Има обем, без да е бухнала като кошница (което си е много присъщо за моята коса) и се оформя чудесно на опашка (без щтръкнали коъсмчета), обработката с преса също ми се получи впечатляващо добре (имайте предвид, че не съм от най-способните “стилисти” на коса, както казва моят фризьор: Ще организирам обучение специално за теб, как да боравиш с тази коса, не е възможно момиче да е толкова зле!!!, това с най-добри чувства!

Освен всичко до тук, огромен плюс е факта че, Ланполинът предпазва косата от слънцето!!! Т.е. не позволява косъма да изгори и да се изуши, било то слънце, моркса вода или студ 😉

Така че, момичета (а и момчета) пробвайте, споделяйте и пишете за вашите резултати!

П.С: Не, не омазнява косата!

Tags:

Ланолин за коса (натурална козметика)

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.