Биовосък за здрави нокти и имаме ли нужда от него?

Случва ли ви се често да ви се счупи нокът? Може би да се нацепи, обели, или пък да ви пада лака за нокти? А може би имате твърди кутикули, които по-трудничко се чистят от нокътната плочка!

Всеъщност истината е, че добре поддържаните нокти правят едно добро впечатление. Хората подсъзнателно правят заметка на това как изглеждат ноктите на другите, дали са занемарени, нахапани (не дай си Боже) или с обелен лак (ок, това последното ми се е случвало).

Какво точно е Биовосъкът и защо е полезен за ноктите и кожичките?

Бовосъкът е произведен на основата на пчелен восък, към който са добавени цяла гама от полезни и супер ухаещи екстракти от билки (тук пак ще усетите любимият  Иланг Иланг;): състав тук

Както всички знаем, домашните задължения не са едно от най-приятните занимания.  Като прибавим и някой друг счупен нокът заради чистене на прах, или обелен маникюр заради мазна чиния, стават направо досадни. И ето тук влиза в сила това малко чудо от 6мл 😉

Биовосъка може да се намаже преди започване на домашната работа върху нокътната плочка (било тя лакирана или не) и кожичките. Така предпазва ноктите, намалява тяхната чупливост и сухота. Същевременно действа за по-дългото запазване на маникюра.

Този натурален продукт омекотява кутикулите доста добре и ги прави много по-поддатливи на обработка.  Спомага за подобряване цвета на нокътната пластина.  Продукта е лек и попива почти мигновено в кожата (моята е суха , така че това може и да помага малко)

Аз лично имам 2, едното го държа под възглавницата (защото винаги, ама винаги забравям преди миене на чинии), а другото го нося в чантата, така когато се присетя на работа мога да го ползвам 😉

СПА за нокти

Ако ви остане малко време за глезотийка, една препоръчана от производителя:

  • Със средно твърда четка за зъби разчеткайте ноктите, минете по ъгълчетата, по кожичките и под ноктите.
  • След това накиснете ръцете в топла вода ,в която предварително сте разтворили любимите си соли за нокти, останете така 10 мин.
  • Подсущете и намажете с натуралния Биовосък 😉

Няма да има други с такива прекрасни нокти, като вашите 🙂

 П.П: Между другото Биовосъка е супер икономичен 😉 това за мен е един голям плюс!

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.