Избор на дамско палто за зимата!

27.04.2020 | Автор: | Публикувано в: Женски неща, Мода, Облекло, Практически съвети

Зима e и времето ужасно застудя. Най-добрият ход e да се облечем в дебели дрехи и да го атакуваме със стил. Едно дамско палто важен елемент от Вашата стилна визия в мразовитото време и e логично да прибегнем до близкия МОЛ или познатия онлайн магазин с решение за най-важната покупка, за този студен сезон. Палтото e от вида дрехи, влизащи в тежката артилерия на нашето облекло. За него трябва обстоен преглед, внимание и достатъчно финансови средства. Изисква се, задълбочен анализ за избор и време. То, не само ще те топли в мразовитите зимни дни, но и от него зависи цялата осанка и визия.

Има ли правилен избор на дамско палто?

Вероятно вече сте се сблъсквали с дилемата и преди – какво дамско палто да изберем? Дълго или късо, цвят, модел и т.н. Добрата новина e, че всички модни брандове през тази зима надхвърлят обичайните визии, като предлагат на пазара много и разнообразни предложения, които ще Ви поставят баланса между всички досегашните тенденции и разпиляване на Вашето ценно време.

Избор на палто за мразовитите зимни дни е едно от най-важните модни решения за есенно-зимния сезон, особено за една дама. Палтото през зимата ни прави не само елегантни и красиви, но и ни топли все пак, затова изборът на качествено палто е толкова важен! Времето трайно застудя и вече е време, ако не сте го направили да се сдобиете с палто за сезона. Ако пък старото Ви палто е вече леко демоде и искате да инвестирате в ново такова, то е добре да прочетете следващите няколко полезни съвета. Те ще Ви помогнат да изберете подходящото палто за Вас.

Няколко допълнителни съвета

  •     На първо място при избор на палто за студените зимни дни трябва да е съобразен със силуета на фигурата Ви. Все пак връхната дреха е един своеобразен завършек на цялостната ни визия и е добре да ни стой по мярка и да не разкрива малките ни недостатъци, а да ги тушира. Късите и силно вталени палта не са подходящи за по-пищните дами! За тях палтата тип пелерина или с дължина до средата на прасеца в класическа кройка са идеалното решение. За дамите със спортна фигура или слабите девойки палтата до средата на бедрото или до линията на ханша, които са с втален силует са перфектни.
  •     Изборът на цвят и текстура на плата е определящ при една връхна дреха, като палтото. Тук става въпрос за модни тенденции донякъде, но пък класиката никога не остарява, така че може с лекота да се заложи и на нея. Черните, бежовите и сиви палта няма никога да излязат от мода с класическите си кройки. Но ако пък Ви се иска да сте по-шик и в крак c модата, то наблегнете на цвета и текстурата. Много модерни са тази година червените, светло сините или розови палта. Освен това щампите на цветя и животински мотиви никога не са били по-актуални! Така, че дали ще изберете цветно палто с лека бродерия дори или ще заложите на кожено палто с животинска щампа, няма значение стига модела да Ви стои добре!
  •     Детайлите са третото най-важно нещо за едно палто! Тук избора на закопчаване, джобовете, яката и конструктивните срязвания са много важни, защото придават индивидуалност на палтото Ви и на Вас. Избор на палто за студения сезон с подходящите детайли е много важен, защото освен модерен прочит на сезона ви дава и комфорт при носенето му.

Автор:

Този автор има 4 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.