SEO оптимизацията важна стъпка за сайта ви

18.09.2013 | Автор: | Публикувано в: SEO, Интернет маркетинг

Ако вече имате собствен сайт, то най-вероятно искате да го покажете на възможно най-много хора. Желанието за трафик се усилва още повече, когато сайта ви е фирмен и цели реклама на продукт или услуга. Най-добрият начин за привличане на посетители е добрата стара SEO оптимизация, която ви позволява да класирате страниците ви в Google и другите търсачки.

SEO съкратено от Search Engine Optimization включва изграждане на връзки към основния домейн и вътрешните страници на сайта ви, както и разпространение на статии, активност в социалните мрежи и други. За всичко това работи специален екип от дизайнери, оптимизатори, копирайтъри и прочие, които за определен период от време ще се опитат да изкарат сайта ви на челните места в класацията на търсещата машина.

Веднъж окупирали първите 3 места в Google може да се надявате на солиден трафик, който да ви донесе печалби или популяризиране на дейността ви. Може би тук е мястото да предложим SEO оптимизация от Delow.net, като фирмата ни е една от най-добре работещите в страната. Положихме труд за редица клиенти останали доволни от това, което свършихме за тях.

Извършваме вътрешна и външна оптимизация (On page и Off Page SEO), а също така разполагаме с опитни копирайтъри, PPC специалисти и експерти в областта на рекламата.Ние анализираме конкуренцията, внимателно подбираме ключовите думи, с които ще работим и действаме. По време на работата ни поддържаме връзка с клиента информирайки го за моментното състояние на сайта спрямо търсачката.

В обобщение

Естествено ние не обещаваме, че ще изстреляме сайта ви за 0 време на първо място в Google, защото това е дълъг и сложен процес, изискващ постоянна работа и сериозни подходи. Въпреки всичко вие ще усетите резултатите от работата ни, още след  първите няколко седмици виждайки положителен ръст на трафика. За повече информация посетете сайта на Delow в мрежата. Очакваме ви всеки ден от седмицата.

Автор:

Този автор има 122 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.