Защо оптимизация на сайт от Cloxy?

17.06.2015 | Автор: | Публикувано в: SEO

Ние сме малък екип от млади хора, всеки специалист в своята област. Поемаме предимно малки и средно големи проекти за създаване и SEO оптимизиране на сайтове. В Cloxy работим само качествени проекти и винаги с цел SEO оптимизация. Стараем се да не нарушаваме правилата на търсачките и не използваме забранени техники. На пазара сме от 2005-та, което прави над 10 години опит в областта и няколкостотин клиента.

Целта ни е да си намерим партньори, с които да работим заедно за в бъдеще. Професионалната SEO оптимизация е един непрекъснат процес на работа, при който резултатите идват едва след 3-6 месеца. Инвестицията в SEO на един сайт е инвестиция в бъдещето му. Колкото по-рано се позиционира даден сайт в своята категория и се оформи като лидер, толкова по-големи са шансовете му да остане лидер.

Колкото по-рано се започне процесът, толкова е и по-евтина бъдещата поддръжка за SEO оптимизация, защото старостта на сайта започва да оказва положително влияние на позиционирането. Много малка част от сайтовете в Интернет се оптимизират за търсачките и е напълно възможно за период от 6 месеца да се изместят лидерите в съответна категория. Естествено, не даваме гаранции, че това ще се случи, но то се случва при по-голямата част от партньорите ни.

Ако SEO услугите за Вас са нещо ново – свържете се с нас и ще получите повече информация за процеса и условията. Може да видите и сайтове, с които работим в секция “Проекти” на сайта ни. Цената на всичко това е висока, но се предполага, че инвестицията трябва да се възвърне от позициите на сайта в търсачките. Ако това не се случи, то сайтът или не се нуждае от SEO, или търсенето на съответните думи/фрази е още слабо.

Разгледайте всички услуги по оптимизация на сайтове, които предлагаме. Първата стъпка в повечето случаи е SEO одит, при който се разглеждат и коригират проблемите по самия сайт. Цената се определя индивидуално спрямо състоянието на всеки един клиентски проект.

Автор:

Този автор има 10 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.