Европейско развитие чрез български колеж

08.07.2013 | Автор: | Публикувано в: Образование

Искате ли да имате европейско развитие чрез завършване на български колеж? Ако отговорът е да то вие сте на правилното място, тъй като ще ви запознаем с един добре организиран колеж по мода и дизайн, в който да се запишете и да получите реален шанс за професионално израстване в родината ни и не само.

Колежът за мода и дизайн „Св. Ариадна“ има всички необходими лицензи и предоставя възможност за завършване на колежанско образование и бакалавърска степен. Таксите варират от 260 до 360 евро за един семестър, като цената зависи от избраната специалност.

Кандидат колежаните могат да избират между голям брой специалности като моден дизайн, туризъм, компютърни мрежи, уеб дизайн, програмиране, предприемачество и други подобни.Това е и един от малкото колежи, които предлагат толкова модерни възможности за развитие на куп.

На драго сърце ще се радваме да посетите колеж за мода и дизайн „Св. Ариадна“, за да се уверите с очите си във високия професионализъм на нашите преподаватели, специалисти и не на последно място в съвременната ни техническа база.

Колежът е лицензиран от „Министерството на образованието“ и се ползва с престиж в района на София. До този момент има сериозен брой студенти, които се записаха при нас желаейки да получат най-доброто образование, а също и да изпробват бакалавърската програма направена съвместно с Нов български университет.

Искаме да дадем най-доброто на младите и да им покажем правилни път. С гордост заявяваме, че до този момент се справяме с тази задача и вървим стремително напред.
Ако имате и искате и вие да се присъедините към нас, направете го още сега и ще останете доволни.

Не забравяйте, че нашият колеж за мода и дизайн „Св. Ариадна“ ви дава шанс за онлайн кандидатстване директно от сайта на учебното заведение, който може да видите тук. Това е едно удобство за всеки нов студент като попълването на формата отнема съвсем кратко време.

Автор:

Този автор има 124 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.