Сугестопедични уроци по английски език в София

23.06.2014 | Автор: | Публикувано в: Култура и общество, Образование

Ако сте минали през класическите уроци по английски език, но въпреки всичко, не сте успели да го научите, то значи е дошло време за нещо ново и разнообразно. Повечето хора опитват различни методи, като частни курсове или онлайн обучение, но и те не дават очакваните резултати. Ето защо предлагам да опитате възможността за изучаване на чужди езици посредством сугестопедия, защото последната доказа с времето, че е ефективна за мнозина български граждани.

Интересни факти

Сугестопедия е метод за усвояване на чужди езици, който включва педагогика и психология. Измислена от проф. д-р. Георги Лозанов, тази система дава знания на хиляди български граждани в днешни дни, като провокира у тях желанието и стремежа да усвоят френски, италиански, испански, немски или английски език.

Разликата между стандартните уроци по английски и сугестопедичните е, че при вторите се държи не толкова на домашната работа или писането, а на елементите: любов, разбирателство, спокойствие и изолиране на напрежението. Една от школите, които бих препоръчал е Renaissance – suggestopedia center в град София, където ще получите качествени знания, от добре подготвен персонал.

Другото различно при сугестопедичните и стандартните езикови курсове се корени в начина на преподаването. Сугестопедията позволява от три до пет пъти по-бързо вникване в материала, което я прави предпочитана от мнозина в наши дни.

В края на уроците по английски или други език, вие получавате сертификат за завършен курс, който може да ви послужи за започване на нова работа и продължение на образованието ви в друго учебно заведение в страната.

В обобщение

Учейки чужди езици чрез сугестопедия, вие няма да изпитате умора или стрес от заниманията. Нещо повече, ще повишите настроението си, ще намерите нови приятели и не на последно място, ще получите така жадуваните знания. Опитайте и се уверете във всичко, което написах в моята кратка, но надявам се полезна за читателите статия. На добър час и успех!

 

 

Автор:

Този автор има 123 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.