Да научим английски език с Аз мога повече

11.09.2014 | Автор: | Публикувано в: Образование

Защо курс по английски език от доставчик на обучение?

Ако имате желание да започнете да учите английски, можете да го направите безплатно към някой от центровете за езиково обучение, участници в схемата Аз мога повече английски език.

Тези, които са заети със служебните си задължения и нямат достатъчно свободно време могат да изберат дистанционен начин на обучение по английски.

Английският език заслужено носи репутацията на труден за учене език. Съвременният английски е смесица от думи, които произхождат от няколко различни езика. Тези езици са оставили своя отпечатък върху ранните форми на английския още преди векове, като са донесли фонологичните промени, които с течение на времето са променили и произношението, докато правописът е останал непроменен.

Изучаващите английски език, които се сблъскват с него за първи път остават разочаровани, но предвид големия брой на хората, които все пак успяват да го овладеят показва, че това не е невъзможно.

? Изберете предпочитания от вас диалект

Специфичният диалект, който изучавате с помощта на онлайн обучението по английски език обикновено вече е посочен, но ако решите да учите езика сами можете да направите избор. Имате възможност да изберете американски, канадски, британски, ирландски, австралийски, новозеландски, южноафрикански и всеки друг вариант.

Не е невъзможно в България да се намерят книги и учебници, посветени на изучаването на австралийския английски например, но може би това ще ви коства много усилия. Който и диалект да изберете, не трябва да го променяте, защото когато смесите диалектите, ще ви е трудно последователното усвояване на граматичните правила.

? Открийте своя начин на учене

Някои хора комбинират няколко начина за учене на английски език, като най-често срещаният е ученето с помощта на учебници и ръководства. Ако се включите към онлайн курс на обучение по английски език няма да ви се налага да се борите сами с усвояването на материала и ще имате на разположение преподавател, който да ви отговори на възникналите въпроси.

Можете като допълнително средство да използвате някоя аудио програма, която да ви запознае с особеностите на произношението и с чиято помощ да приучите слуха си да разпознава чуждата реч. Но не бива да разчитате да научите английския език единствено по този начин, защото няма да получите необходимите умения свързани с четенето и правописа.

? Упражнявайте наученото

Разговорът на английски език е най-добрият начин за упражняване на наученото, но диалозите по време на учебните часове много често се концентрират единствено върху изреченията включени в учебниците. Имате нужда от някой англоговорящ приятел, с който да упражнявате непринуден разговор, за да се научите да изразявате себе си на английски език. Още по-добрият вариант е да си направите екскурзия, да посетите някой приятел или роднина, или направо да започнете да учите в чужбина.

Добре е да побързате да подадете своето заявление за участие в програмата „Аз мога повече”, за да сте сигурни, че ще можете да се включите към безплатните дистанционни курсове по английски език, организирани от доставчиците на обучение.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.