Защо да учим испански език със сугестопедия

30.06.2013 | Автор: | Публикувано в: Образование

За тези, които не знаят сугестопедията е система за ефективно преподаване на знания и е един чудесен начин да научите испански език и не само. В българската школа „Алегро Вивачи“ например се преподават пет езика и всички те чрез метода сугестопедия.

Системата получи много добър обществен отзвук от всички, които се записаха на курсове по испански език. Те преминаха през групов сеанс и хипноза, както и десетки други методи за овладяване на знанията. И поради дългите часове на занимания курсистите започнаха да говорят езика още на втората седмица.

Новината за успеха на сугестопедията се разнесе бързо и към днешна дата има хиляди желаещи да учат по програмата ни. Оказа се, че изучаването на испански не е толкова трудно, колкото изглеждаше до сега, но както се казва всичко зависи от метода на преподаване.

Всеки един ученик на Алегро Вивачи, трябва да даде максимума от себе си, за да усети силата на системата и нейното благоприятно влияние върху учебния процес. Просто се съсредоточете и слушайте какво ви се говори, а мозъка ще свърши останалата работа сам.

Всеки може да учи испански език със сугестопедия без значение от възраст и пол. Единственото сериозно условие пред всички е истински да търсят успеха и да го желаят с цялото си сърце и душа. Ако тези фактори са в наличност, то вие със сигурност ще вземете дипломата за завършен курс с отличие.

В заключение

Инвестираните пари в такъв вид система за обучение са най-доброто, което може да направите за себе си и образованието си. С напредъка на времето вие ще възвърнете всяка похарчена стотинка започвайки нова работа в страната или извън нея.

А сега ви предлагаме да прочетете още информация за нас като посетите страницата на Алегро Виваче в интернет. Благодарим ви, че избрахте нашата школа и ви желаем много успехи в бъдеще. До нови срещи!

Автор:

Този автор има 122 публикувани статии до сега.

Коментари (2)

  1. Крум Георгиев

    Поздрав на автора на тази статия. Като сугестопедагог мога да кажа, че статията отразява достоверно ефекта от сугестопедичния курс по чужд език, но описанието на самата методика е в абсолютно противоречие със същността на методиката, разработена от проф. Лозанов. Тя се базира на неклинична сугестия чрез комуникация и няма нищо общо с хипноза и хипнотични сеанси. Като център по сугестопедия “Алегро Виваче” следва стриктно методиката на проф. Лозанов и проф. Гатева.

  2. В сугестопедичното обучение, което провеждаме в "Алегро Виваче", категорично не употребяваме хипноза. Като преподавател-сугестопедагог съм длъжен да го уточня.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.