Красиви на плажа с бански в подходящ стил и цвят

30.05.2013 | Автор: | Публикувано в: Женски неща, Мода, Практически съвети

Необичайно високите температури в края на април и началото на май ни провокират да мислим за море. Пък и на плажа вече има доста туристи. Явно лятото бърза да дойде и е вече време да помислим за бански, които всяка година изглеждат по различен начин. Дизайнерите ни изненадват непрекъснато с нови креативни идеи.

Когато си купуваме бански костюм, трябва да го изберем такъв, че в него спокойно да можем да се печем, да плуваме, да се разхождаме край плажа, да добавим или отнемем няколко сантиметра в областта на ханша и талията.През това лято ще са модерни както половинките, така и целите бански. Ако искате да  направите впечатление, може да облечете ретро бански в подходящ за вас цвят. Популярни ще бъдат ярките, може да се каже, крещящи цветове. Хит ще са и банските с леопардови шарки , рисунки на влечуги или на тропически цветя, птици, плодове. За да изглеждате шеметно, забравете за монотонните цветове и се оставете на ярката лудост – тенът ви ще изглежда страхотно. Фантастично и романтично ще изглеждат на вас банските с индийски и китайски мотиви.

За любителките на стандартното се предлагат и бански в успокояващи цветове , но пък с необичайни кройки. Например стандартният бял цвят никога няма да загуби своята актуалност  и винаги е печеливш вариант. Прави впечатление , че с всеки нов сезон модата се връща на идеите от последните десетилетия. Едновременно с тях хит са и ултра нови варианти с къдри, ленти, различни апликации и декоративни елементи. Дълбоко изрязаният цял бански уверено заема едно от водещите места. На пръв поглед обикновен, той е много секси и очертава идеално женския силует. Монокините, които са с различен дизайн, са отлична възможност за плажно парти. Банските бандо, украсени с пайети, бродерии и дантели,  са прекрасна възможност за постигане на ефектна плажна визия. Ако имате идеални пропорции, защо да не ги  подчертаете с изящни бикини.

Ако изберете бански , подходящ по цвят и стил за вашата фигура, със сигурност ще изглеждате красиво на плажа, спокойно ще можете  да показвате своето тяло, без да страдате от комплекси.

Автор:

Този автор има 6 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.