Светещи и несветещи рекламни табели, изработка на рекламна агенция Медия Дизайн

15.03.2013 | Автор: | Публикувано в: Маркетинг, Производители, Реклама

Рекламни табели, произведени от Медия Дизайн

Всеки се е разхождал по улиците и знае, че табелите са неизменна част от начина за привличането на клиенти към дадени стоки и услуги. Някои табели биват забелязвани по-добре през деня, други – през нощта. Не е тайна и така също, че една добре сътворена рекламна табела би могла да увеличи продажбите на съответна фирма, предлагаща стоки или услуги, привличайки повече потенциални купувачи с външния си вид.

Често в практиката се случва табелите да не си вършат работата, защото техните собственици в стремежа си да платят по-малко не избират качествени и добри табели. В крайна сметка резултатът е – отблъскване на потенциални купувачи, респективно по-малко приходи. Именно заради това е важно табелата да има перфектен дизайн, както и изработка, за да може да достигне до повече потребители. Рекламна агенция Медия Дизайн изработва различни видове светещи и несветещи рекламни табели. Така също по ваша заявка, ние можем да изработим и информационни табели, указателни, както и такива, които да рекламират вашите продукти. Имайки предвид нашия дългогодишен опит, ние сме в състояние да изпълним и най-невероятните рекламни табели, които бихте могли да си представите.

Материали и системата за изработка на табели

Материалите, които използваме са от най-висококачествените, познати на нашия пазар. Именно такива са алуминиевите профили. Те са наистина здрави и дълготрайни. Алуминиевите профили позволяват наставките на табелите да стават незабелязано, именно заради това ги използваме, за да може вашата табела да изглежда перфектно от всеки един ъгъл. Тъй като алуминиевите профили имат дълъг живот и са изключително здрави, по табелата Ви няма да има следа от ръжда, дори и след 10 години. Те издържат на променливи температури, както и на силен вятър и влага.

Качествена реклама на добра цена

Рекламните табели, които предлагаме ние в рекламна агенция Медия Дизайн, биват, както разбрахте от най-качествения материал познат на днешния пазар и именно поради тази причина цената им, спрямо качеството, е страхотно ниска. Всеки, който е поръчал табела от нас, получава наистина качествена такава, която се изработва от висококвалифицирани специалисти и по съвременни технологии. Гаранцията, която даваме за рекламните табели е 5 години.

Брандиране с табели от Медия Дизайн

Брандирането е много важна част от маркетинга. Външните реклами си взаимодействат пряко с потенциалните купувачи, именно заради това следва да бъдат с идеален дизайн и перфектност до най-малкия детайл. Не се поколебавайте да заложите на качеството, защото все пак по табелата хората ще ви припознават!

Автор:

Този автор има 2 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.