Изработка на уеб сайтове

10.04.2012 | Автор: | Публикувано в: Web проекти, Блогове, Маркетинг

В началото на съществуването на интернет като реклама милиони хора започнаха да се занимават с изработка на уеб сайтове. Уеб дизайнът претърпя силна еволюция. HTML достигна петото си поколение, появиха се приложения за анимации като flash и конкурентите му, а сега вече биват изместени от javascript за по-добрата работа на сайта и засичането му в търсачки.

Вече видяхме всичко в уеб дизайна, правят се анимирани триизмерни сайтове, анимацията в дизайна и разчупените форми еволюираха до максималното си ниво, в което потребителите могат да ги използват, има сайтове, които надминаха графичната среда на компютърните игри и… …толкоз.

Потребителите в днешно време са наситиха на превъзходния уеб дизайн. Те вече не разглеждат интернет за да се възхитят на някой нов сайт, вече интернет се ползва за конкретните им нужди. Когато потребител влезе в един сайт, той иска да открие точно това, което го интересува и анимациите и разчупените форми могат да го отчаят от сърфирането му в някой сайт. Най-големите уеб сайтове в интернет като google, facebook и youtube са с опростен дизайн и възможно по-лесни за ползване от юзерите.

За това най-доброто за изработка на уеб сайтове е да се ползва платформа, която често се среща, потребителите са свикнали с нея и лесно се ориентират. Ползването на такава платформа също така минимизира разходите за изработка на уеб сайтове като тези средства могат да бъдат ползвани за интернет реклама, оптимизация за търсачки, кампания в социалните мрежи и друг тип популяризиране.

Автор:

Изработка на уеб сайтове

Този автор е публикувал досега 4 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.