Повишете сигурността на вашето дете в колата

08.01.2013 | Автор: | Публикувано в: Практически съвети

При избора на семеен автомобил, безопасността на децата е от първостепенно значение, но за много шофьори, гъвкавостта и пълноценното използване на пространството на задната седалка също са много важни. От една страна Вие можете да имате необходимост от едно или повече детски столчета на задната седалка на колата, когато превозвате децата си, а същевременно в случаите, когато не пътувате с децата си, Вие може да имате необходимостта от допълнително пространство за багаж на задната седалка или просто неискате да возите със себе си и детското столче повреме на целия път.
Съгласно Българското и Европейско законодателство, всяко дете под 12 години трябва да се вози в детско столче за кола за безопасно пътуване в превозното средство. За разлика от обикновените столчета за кола, които са тежки, обемисти и неудобни, надуваемото детско столче за кола, лесно може да бъде инсталирано, когато е необходимо, а когато не се ползва можете просто да го преберете в багажника или дори в жабката на автомобила си. Надуваемото детско столче за кола „GoBooster“ отговаря на всички Европейски изисквания и стандарти за безопасност при превозване на деца.
Едно от големите предимства на надуваемото детско столче за кола „GoBooster“ се проявява, когато пътувате в чужбина. Тогаве няма нужда да се притеснявате дали колата под наем, която ще наемете ще има и детско столче което да пасва на вашето дете.
надуваемото детско столче за кола „GoBooster“ ви е необходимо, когато искате да имате по- голяма гъвкавост при използване на вашия автомобил. От една страна когато имате нужда от семеен автомобил с който возите детето си на училище, или пътувате цялото семейство през уикенда, а от друга когато Ви е необходим по практичен автомобил с повече пространство, то тогава надуваемото детско столче за кола „GoBooster“ е идеалния избор за Вас.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.