Как да се обличаме добре при по-малък бюджет

12.12.2012 | Автор: | Публикувано в: Женски неща

Нарастващите цени на всичко ни кара да търсим по – евтина алтернатива за нещата. Как можем да намерим достъпен , но стилен вариант за по добро облекло, за мечтаната рокля? Научете няколко  лесни трика на обличане при по малко средства.

Важно е да се обличаме добре , да изглеждаме добре всеки ден. Дори и да не ни се иска , първото впечатление, което оставаме е много често и последно впечатление . Вземете впредвид един много прост пример. Отиваш на кафе, за да се срещнеш с човек, за първи път. Първото нещо, което забелязва у теб е твоята рокля, ризка, блуза с една дума облеклото ти. Както и вие самите. Първото нещо, което забелязвате, когато сте задали погледа си върху него, е това което той носи. Как е облечен? Правилно ли е облечен ? На мода ли са дрехите , които той носи? Добре ли са комбинирани? Друг традиционен случай е когато отиваме на интервю. Мъжете трябва да се погрижат за обувките си, полирани, чисти, панталоните изгладени, официална риза . Жените трябва да се погрижат за техните обувки , чанта, в добра комбинация с тоалета.

Това може да бъде един доста труден аспект за тези от вас , които имат по малък бюджет.  „Как е възможно да си позволя да харча всичките си пари само за една рокля, една чанта и чифт нови дънки?” Е , тук е добрата новина – не е нужно. Човек може да изглежда еднакво добре облечен , дори с по малко пари. Шест лесни съвета как да се обличате добре с по – малък бюджет:

Противно на общоприетите схващания, тоалетите с по малък бюджет също са напълно възможни. Всичко от което се нуждаете е малко планиране и точната информация. Ето шест дръзки съвета как да се чувствате добре , облечени стилно с по малък бюджет следвайки модата.

  1. При избора на не толкова известна модна марка и съответния магазин можете да спестите много пари, закупувайки също качествени дрехи, желаната рокля, обувки, чанта.  Стилът на дрехите е доста добър, можете да намерите добри марки на достъпни цени по ваш избор. Хубаво е да поразгледате магазините , да ги посетите няколко пъти и да сравните цените на дрехите, уповавайки се на факта че сте с по-малък бюджет .
  2. Максимално се възползвайте от отстъпките и разпродажбите , спестявайки по този начин от бюджета си и закупувайки желаната рокля, обувки. Хубаво е да се абонирате за няколко модни списания, държейки всичко под око !
  3. Кой каза , че само защото дрехите са стари, трябва да отидат на боклука? С малко творчество можете да ги обновите и да ги превърнете в чисто нови. Можете да превърнете старата си риза в шикозна нова риза пришивайки коланче и маниста по деколтето… забавлявайте се ! Проучете стиловете на различните дизайнери , дрехите изработени от тях, адаптирайте старата дреха към новите модни тенденции преди да започнете.
  4. Бързите модни марки са достъпни, уповавайки се на стила и достъпността. Те не правят компромис със своя стил.Хубаво е да погледнете в техните каталози, ще бъдете изувени от материалите които използват при изработка на ризи, рокли, обувки, дрехи като цяло, стиловете които предлагат, както и ниските цени, които правят всяка жена щастлива.
  5. Гардероб капсула: Хубаво е да потдържате такъв гардероб при по малък бюджет. В случая дрехите могат да бъдат съчетавани , има основни видове облекла, поли, панталони, джинси, ризки, обувки, в цветова гама , която лесно и бързо може да бъде съчетавана , като вие самите ще останете изненадани.
  6. Проектирайте вашите дрехи. Чувствайте се като моден стилист. Няма нищо по – евтино и удовлетворяващо от една рокля, риза, блуза изработени от вас самите , носеща уникалност, стил, изразяваща вашия вкус.

 

Обличането уникално с по – малък бюджет , не е толкова трудно, колкото изглежда. Трябва известно време , за да бъдат планирани нещата, още малко за да бъдат направени съответните проучвания и накрая остава пазаруването.

И задължително , не купувайте фалшиви дрехи. Горните съвети ще ви помогнат да изглеждате стилно, умна и секси , в нова рокля или ризка без да изплазват банковата ви сметка!

Забавлявайте се, бъдете уникални !

Автор:

Този автор има 6 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.