Саксии и кашпи за цветя

10.12.2012 | Автор: | Публикувано в: Градинарство

Кашпите са много удобен и практичен избор за заместване на подложките за саксии в които се оттича излишната вода.Както вече споменахме на пазара има изключително голям избор от материали, също така може да намерите най-разнообразни по форма и цвят кашпи спрямо вашият вкус.Най-често се срещат кашпи под формата на различни животни,обувки и всевъзможни други интересни форми. Кашпи от този тип са много подходящи за украсяване на градината, терасата или дома.

За тези от вас които не обичат да се разхождат по магазините вече има и така наречените онлайн саксии. Това ви дава възможността докато си седите пред компютъра да изберете и поръчате саксии и кашпи по ваш вкус.А за тези от вас които обичат сами да изработват и творят красоти, може да намерите много интересни идеи как да си измайсторите сами саксии от стари гуми,дънери от дърво и други вече непотребни вещи.Също така може да намерите чудесни идеи за кашпи от вече ненужни чанти,консервни кутии и какво ли още не.

Не забравайте, обаче че саксиите не са само част от интериора на вашият дом или градина, те са дома на вашите цветя и той трябва да е подходящ за тях. Щом сте наясно с размера и формата които са ви необходими, може да пуснете въображението си на воля и да сътворите истински рай във вашата градина.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.