Бебешки дрешки – колко да купим?

22.07.2012 | Автор: | Публикувано в: Бебета

Ако сте отскоро бременна, сигурно се чудите колко много видове бебешки дрешки ще са ви нужни, за да се подготвите за вашето пристигащо бебе. Дори обикновено да не мислите за себе си като за организирана личност, може да се успокоите като знаете няколко неща, за които да се погрижите преди бебчето да е дошло. За повечето хора е нереално да допуснат, че ще имат много възможности да отидат на шопинг след като бебето се появи. Истината е, че колкото повече неща се направят преди бебето да е дошло , родителите ще се чувстват по-комфортно и спокойно.

Последното  нещо, което младата майка иска да прави, е да прекара деня си пазарувайки с малкото си новородено. Дори, ако бебето е щастливо и сънливо, не е много добре да обикаляте и да пазарувате. Грижата за детето е опция, но много майки все още ще кърмят и ще намират за трудно да спрат това, което правят на всеки два часа или възможността за действия между храненията, ще бъде изтощително. Някой майки ще се сблъскат с проблеми при раждането и след  цезарово сечение или други усложнения, което ще направи трудно излизането за бебешки дрешки през първите няколко седмици.

Така че, колко трябва да купите що се отнася до бебешките дрешки? Първите няколко месеца, Вашето бебе обикновено ще премине през първите няколко размера много бързо. Това кара много майки да смятат, че не се нуждаят от много костюмчета, но е важно да помислите колко ще перете и сушите бебешките дрешки. Някои бебета си цапат техните дрехи много по-бързо от другите. Ако вашето страда от нещо като рефлукс , понякога ще повръщат върху дрехите си повече от другите. Вашето бебче може да бъде добре в едни дрешки за деня и в свежи след една баня за нощта, докато други бебета се нуждаят от 3-4 екипчета на ден. Така че, ако се основавате на вашата преценка, за някъде по средата, ще се чувствате по- комфортно ако имате 10-тина комплекта бебешки дрешки в конкретен размер и ще се нуждаете само от няколко изпирания на седмица.

Автор:

Този автор има 34 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.