Най-известната котка Grumpy Cat – герой на Disney

07.11.2013 | Автор: | Публикувано в: Бебета, Домашни любимци

Най-известната котка в интернет пространството – Grumpy Cat – продължава да предизвиква изключителен интерес! Американският графичен дизайнер Ерик Проктър реши да засили още повече вниманието към котката по необичаен начин, представяйки я в ролята на любимите на всички герои от приказки на Дисни.

С помощта на Фотошоп и таблет, Проктър игриво ни представя своята интерпретация на Дисникласиките, които всички обожаваме с Гръмпи Кат в главната роля! В пародийната версия на “Цар Лъв” Мустафа (бащата лъв) изглежда изненадан и объркан дали това е неговото собствено дете. В пародията на “Аладин”Grumpy Cat е заела мястото на принцесата и с безличен израз отхвърля вниманието на принца. Първата картинка от колекцията – пародията на “Малката русалка Ариел” – се харесва толкова много на интернет аудиторията, че Проктър е умоляван да направи още творби.

Картинките са умни, забавни и направени много предпазливо – може би защото Ерик Проктър е отдаден фен на филмите, които осмива. “Царят Лъв е любимото ми творение на изкуството на Дисни, така че се чувствам малко виновен, правейки това. Само малко.” – казва той. Също така споделя, че е срещнал известни трудности да напасне Grumpy Cat в някои от сцените, но в края на краищата “нищо не е невъзможно за grumpy cat…e, освен любовта.”

Огромно разнообразие от детски и бебешки стоки и аксесоари в Patilanci.bg!

Автор:

Patilanci.bg е сайт създаден с много любов към всички малчугани и техните родители. Ние знаем колко важни са играчките за развитието на децата и затова подбрахме любими герои и образи, с които да превърнем ежедневната игра в истинско приключение. В каталога сме събрали огромно разнообразие от детски играчки, аксесоари и най-различни бебешки и детски стоки. http://patlanci.bg

Този автор е публикувал досега 11 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.