8 Ненужни Продукта за Вашето Бебе

07.09.2016 | Автор: | Публикувано в: Бебета

Още щом човек научи прекрасната новина, че чака бебе, започва да се снабдява с различни неща. Разбира се, при отглеждането на едно бебе са необходими доста неща, но има и такива, които няма да ви бъдат от полза и набързо ще започнат да събират прах в някой ъгъл на дома ви. За да ви спестим това, сме ви подготвили списък с 8 продукта, които няма да ви бъдат полезни за дълго или изобщо няма да ви влязат в употреба.

  1. Блендер за бебешка храна

Блендерите за бебешка храна с нищо не са по-различни от тези, които използват възрастните. Затова, ако вече имате блендер у дома, не е необходимо да купувате отделен за вашето бебе.

  1. Бебешка пудра

Бебешката пудра има много приятна миризма, но реално не изпълнява никаква полезна за вашето бебче функция. Дори напротив, в бебешката пудра се съдържа талк, който може да бъде опасен при вдишване.

  1. Одеалца за изписването от болницата

Тези одеалца не са никак практични, тъй като трудно биха ви влезнали в употреба след това. Те са прекалено големи, за да се използват за покриване при оригване на бебето, като в същото време са прекалено малки за повиване, тъй като бебето расте с дни. Подложка за преповиване и няколко нормални одеалца ви свършат отлична работа.

  1. Уред за затопляне на бебешките кърпички

Този уред работи на ток и затопля бебешките кърпички преди използването им. В първия момент може да ви се стори полезно, но всъщност можете да затоплите кърпичките за няколко секунди между ръцете си. По този начин няма да увеличите сметките за ток и няма да ви се налага да търсите място за още един уред, който вероятно много бързо ще спрете да използвате.

  1. Предпазител при смяна на памперса

Този продукт се предлага основно на американския пазар и с него се покриват интимните части на бебето, за да може, ако се напишка по време на смяна на памперса да не измокри всичко всички наоколо. Оказва се обаче, че и с използването на този предпазител, често се случват аварии.

  1. Стерилизатор за бебешки шишета

Както и името му подсказва това е уред, който дезинфекцира бебешките шишета. Това, разбира се, е много важно да се прави. Но наистина ли имате нужда от този уред, при положение, че тази процедура може да се извърши много лесно в една тенджера с вряща вода или в съдомиялната машина(ако имате такава).

  1. Електрически уред за затопляне на бебешки шишета

Уредът за затопляне на бебешки шишета ще ви бъде полезен, ако искате храната на бебето да бъде стоплена по-бързо. Ако, обаче, сте склонни да почакате няколко минути по-дълго, можете да си спестите закупуването на уреда и да отново да използвате тенджера, в която да кипнете вода.

  1. Ръкавици с един пръст

Такива ръкавици се препоръчват, когато бебето се драска с ноктите си. Оказва се, обаче, че тези ръкавици не са особено полезни, тъй като мъниците успяват много бързо да се отърват от тях.

Това са 8 от нещата, които е добре да не се подвеждате да купувате, за да няма нужда да спестявате много от нещата, които са ви необходими, като например детски дрехи за момичета Флорета.

Автор:

Този автор има 60 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.