CAM – синоним на качество и безопасност

28.10.2013 | Автор: | Публикувано в: Бебета

Компанията Cam е създадена през далечната 1969 година, но нейната предприемчивост и иновативни идеи я правят в една от най-популярните компании в детската индустрия и днес.

Благодарения на своята целеустременост, находчивост, постоянство и умения, братята Ро – създателите на Cam– я превръщат в символ на качество, безопасност и оригинален стил Made in Italy.

Cam винаги се е стремяла да гледа през детските очи и затова всичките й продукти са създадени така, че напълно да отговорят на техните нужди! Cam е компания, която е винаги отворена за нови открития, иновации. Целта й е да направи детския свят по-забавен и най-вече по-безопасен!

САМ пътува по целия свят като взема участие в най-значимите панаири и състезания, както в Италия, така и в други държави. САМ винаги прави това с динамика, енергия и ентусиазъм. “Истината е, че никога не може да се измориш да проектираш и произвеждаш красиви, удобни и безопасни продукти, които са все по-технологични и винаги отговарящи на детските желания” – твърдят създателите на марката.

Можете да се доверите на САМ: няма по-надежден партньор. Причината е, че фирмата предлага на децата по целия свят (и естествено на майките и търговците) само безопасни продукти, които обстойно са тествани в съответствие с най-стриктните европейски норми!

Разгледайте продуктите на марката Cam в Patilanci.bg!

Автор:

Patilanci.bg е сайт създаден с много любов към всички малчугани и техните родители. Ние знаем колко важни са играчките за развитието на децата и затова подбрахме любими герои и образи, с които да превърнем ежедневната игра в истинско приключение. В каталога сме събрали огромно разнообразие от детски играчки, аксесоари и най-различни бебешки и детски стоки. http://patlanci.bg

Този автор е публикувал досега 11 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.