По какъв начин да получите добра хотелска стая

26.01.2012 | Автор: | Публикувано в: Морски туризъм

Да може да вземете много добра хотелска стая се асоциира с това да задавате точните въпроси. Колкото повече въпроси питате когато вземате своята хотелската стая, толкова има вероятност да сте спокойни, толкова повече е вероятно да сте щастливи за стаята която получавате за парите, който сте вложили в инвестиция.
Ако сте представителни и приятелски с представителя на хотела, с който говорите, ще можете да получите всичката информация, от която се нуждаете. Ако сте в процес на търсене на хотел на морето трябва да разгледате възможно повече оферти за море.

Редица от стаите по ли са за харесване от други?

Повечето хотели имат йерархия за стаите за гости -луксозна, стандартна и др. Въпреки това при стаите от едно ниво, някои има възможност да са по за вземане поради ред причини. Някои има вероятност да са реновирани, по-големи или специално декорирани. Пак става въпрос до задаването на подходящите въпроси.

От всички стаи, коя е най-посещаваната и защо?

Какъв ще бъде точния отговор на този специфичен въпрос ще ви даде малко информация отвътре, най-посещаваната стая може да не е с висока цена, а да бъде на разположение за тези, които знаят да питат за нея.

Предлага ли някои от стаите хубава гледка?

Може да Ви осигурят гледка към паркинга или някои не чак толкова хубаво място освен ,ако ясно не заявите друга. Понякога стая с гледка е повече пари, но ако не е такъв случая може да вземете най-доброто за парите си. Например хотел на брега на морето може да ви осигури доста страхотни гледки.

Има ли някакви плюсове да изберете определено в този хотел отколкото този в района?

Понякога най-простите въпроси могат да получат най-показателните отговори. Отговорът на въпроси с тази специфика може да бъде относно цената, красивия парк отсреща, отличен ресторант и тн.. Или може досаждате на хотелския представител с конкретна информация за себе си. Когато сте в процес на търсене добра оферта за море трябва да се налегнат на доста фактори, особено ако се търси хотел на морето където има изобилие оферти.

Автор:

Този автор има 57 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.