Хотел в Китен на брега на морето

09.12.2016 | Автор: | Публикувано в: Морски туризъм

През летните дни определено трябва да си отделите време, за да посетите Китен. Очарователното градче е една от най-предпочитаните дестинации по Черноморието ни и това съвсем не е случайно. Тук хората откриват прекрасни плажни ивици, радват се на какви ли не забавления, избират сред множество страхотни заведения. А и винаги могат да открият хотел по вкуса и джоба си, защото тук има наистина голям избор от места за настаняване. И едно от най-добрите сред тях безспорно е Хотел „Теос“ в Китен. Той ще Ви осигури възможно най-добрите условия за отдих.

Хотелът в Китен, за страхотна ваканция!

Този хотел ще Ви впечатли още от пръв поглед. Защото първото, което ще видите, е как елегантната му постройка се разполага на самата плажна ивица. Изгледът е великолепен и от всяко от помещенията тук. Можете да сте сигурни, че независимо от избора на стая ще се любувате на страхотна гледка. Хотел „Теос“ в Китен е предвидил и други предимства, които ще предостави на своите гости. Тук ще се радвате на модерна обстановка и всички съвременни удобства, от които бихте могли да имате нужда.
А с локацията си на плаж Атлиман, определено няма да Ви бъде скучно – тук ще откриете атракции, забавления, заведения, чист златист пясък и кристална вода.

Предимствата които този хотел в Китен осигурява на гостите си!

Прекрасно предложение от страна на Хотел „Теос“ в Китен ще бъде да посетите ресторанта му. Заведението е уютно, а и се намира на самия бряг. Менюто пък ще Ви изненада с богат избор от вкусни ястия най-вече от традиционната българска кухня. Това обаче не означава, че няма да можете да се спрете на специалитети от европейската или балканската.
Но дори и това не е всичко по силите на хотела. Защото освен всичко това, той е готов да Ви предложи и СПА услуги в изградения за целта център. Той работи целогодишно и ще бъде на услугите на гостите по всяко време.

Почивните Ви дни в Китен ще са едни от най-добрите, на които сте се радвали. Тук ще забравите за всички тревоги и ще се насладите на моментите с близките си. Край морето със сигурност ще прекарате изпълнени с настроение и усмивки дни!

Автор:

Този автор има 9 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.