Планиране на успешен уеб дизайн

03.12.2011 | Автор: | Публикувано в: SEO, Web проекти, Други, Онлайн бизнес, Услуги

Както всяко успешно начинание, за да постигнете впечатляващ и въздействащ уеб дизайн, е необходимо да планирате предварително основните му характеристики и функции. Информацията относно това кое трябва и не трябва да правим на този етап, е от изключително значение за успешното осъществяване на проекта.

На първо място, правилно оформете структурата на сайта, като не прекалявате нито с броя на страниците, нито с тяхната дължина. След като сте готови с тази задача, следващата стъпка е подбор на подходящо цветово решение, което да осъществи хармонията между основната идея, която представяте, с нейното визуално възприятие.

Идва ред на добре изложеното описание на Вашия бизнес. Излишно е да се отбелязва, че в текстът не трябва да има граматични грешки или неразбираеми понятия или съкращения. Голяма грешка, дразнеща окото, би била използването на движещи се или мигащи текстове. Създайте една комфортна атмосфера на Вашия сайт, където читателят да се чувства спокоен без вниманието му да бъде привличано към анимирани изображения.

За улеснение, както и за ефективното увеличаване на потока към Вашия сайт, можете да включите в уеб дизайна на сайта втори език или дори да го направите многоезичен, в зависимост от целите, които сте си поставили. Използването на CSS стиловете, ще Ви бъде от полза.

Изборът на стар домейн е предимство. Не е за подценяване и хостинга, като за България, може би ще предпочетете да изберете между първите най-добри в момента компании.

Освен добрата изработка на уеб сайт, SEO оптимизацията играе огромно значение за популяризирането на сайта. Направете предварителен подбор на заглавието, ключовите думи и описанието. В допълнение, можете ръчно да се регистрирате във всички налични директории и търсачки, да пуснете обяви или да пишете във форуми за новооткрития сайт.

Автор:

Този автор има 14 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.