Созопол-как да осъществя своята почивка и какво предлага града

08.09.2011 | Автор: | Публикувано в: Морски туризъм

Прелестният град Созопол е разположен на 35 км. южно от летище Бургас и е един от най-въздействащите намиращи се по южното ни черноморие градове. Градът е разположен в най-крайната южна точка на Бургаския полусуров.
През лятото града е предпочитан дестинация за значителна част от туристите пристигащи от всевъзможни точки на света. Созопол е разпределен на 2 части- стара и нова. Докато се разхождате из старата част която освен това беше провъзгласена за добре обособен резерват(и архитектурен и археологичен) може да усетите невероятната атмосфера на града с всичките 180 стари дървени къщи.
Лятно време оживеността в града е огромна и имате възможност да се попаднете и реализирате запознанство с голям брой забавни и увлекателни хора.
И плажа на стария град, и при плажа на новия град сa широки и също така предлагат голям брой- каране на джет, водно колело, уиндсърф, шезлонги, чадъри и др
За почитателите на рибата много на брой оригинални ресторанти намиращи се по основната плажна алея в новия град предоставят голямо разнообразие от храна от този вид и могат да задоволят дори най-взискателните вкусове.
Следващ атракцион, които може да преживеете с любимия човек е на файтон возене. Също така имате шанса да изживеете едно невероятно пътуване с корабче. Това има вероятност да с две изпълнени с приключения и ексцентрични изживявания за вас и отличен начин да усетите нови и авантюристични емоции.
Също така почитателите на риболова имат шанс да изпитат удоволствие от своето хоби на пристанището в Статрия Созопол.
Когато търсите дестинация за вашата почивка на море, значителна част от посочените предимства в статията могат да наклонят везните и да заложите на Созопол за жадуваната от вас почивка на море Созопол. Дори да нямате възможност за почивка, пак може да се изживее един, защо не повече от един уикенда там.
Настаняването си може да реализирате в един от многообразието от хотели в Созопол, да изживеете страхотна почивка на море. Пък защо да не е разположен на броените метри от морето, ако предпочетете хотел на брега?

Автор:

Този автор има 57 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.