Бързо решение с коса за удължаване

18.04.2011 | Автор: | Публикувано в: Женски неща


Скоро сте се си направили къса прическа? Недоволни сте от собствената си коса? Е, решението не е далеч, а добрата новина е, че не е нужно да чакате косата си да израстне с години.
Косата за удължаване е чудесен начин за незабавно актуализиране на стила ви и внасяне на нужната дължина. Те позволяват, прикрепяне на човешка или синтетична коса директно към вашия естествен косъм за свободно течащи вид. Знаменитости започнаха тази невероятна тенденция, година назад в случеи когато имат нужда от бърза промяна за кино роля. Стилисти и фирми  за удължаване на косата са отговорили на потребностите ви, като са превърнали косите за удължаване в нещо нормално, което ги прави достъпни за всеки.
Разходите за косите за удължаване се намалиха в последно време, но поради специализираното обучени и оборудване необходими за осъществяване на бизнеса, цените остават сравнително високи. Средни разходи варират от около 200 лв до 2000 лв в зависимост от използвания метод и на качеството на косата.
Доказано най-лесния, безопасен и практичен начин за удължаване на коса е този чрез употребата на коса на треса с клипс щипки. За разлика от останалите методи този не уврежда вашата собствена коса, което съчетано с минималното време за поставяне на удълженията (около 1 минута на ред) и липсата на перманентен разход за подръжката (поставяне и премахване) на косата го превръща в любим избор на много жени.
Тази технология ви позволява да проектирате прическата се според изцяло личната си потребност. Днес искате да предадете само дължина на вашата коса – използвайте един двоен ред и се насладете на коса до кръста. Тази вечер сте на изискано парти и желаете по-обемна и цялостна визия, използвайте два двойни реда и придайте нужния на вашата коса обем и дължина. Толкова просто, лесно и практично.
Единственото което ви остава е да се наслаждавате на резултата и да не забравяте да поддържате избраната коса.

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.