Какъв профил за дограма да изберем?

21.02.2011 | Автор: | Публикувано в: Практически съвети

Един от най-важните моменти при закупуването на нова алуминиева или PVC дограма е въпросът на потребителите – „Какъв профил за дограма да избера”. Често съществува и финансовото ограничение, което ни кара да пренебрегнем качеството на едни профили за сметка на цената на други, макар и били те по-некачествени като цяло.

При избора на профил, от който да се изработи вашата нова дограма е нужно да се съобразите с няколко специфични особености, които могат да изиграят сериозна роля в един по-късен етап от развитието на цялото действие.

Основният и най-често срещан проблем сред клиентите, търсещи нова и модерна дограма е дали да изберат алуминиеви профили за дограма, които са по-здрави и с по-голяма дължина на живота или PVC профили, които имат по-добри изолационни характеристики и по-ниска цена на дограмата, а също така са определяни като по-съвременният избор от двата варианта. Двата вида материали – алуминия и поливинилхлорида притежават различни силни и слаби страни, ето защо е важно да се консултирате на място със специалисти в областта на дограмата, които ще са в състояние да ви изброят всички плюсове и минуси на вашия първоначален избор, ако все пак сте отишли с идеята за нещо конкретно.

Важно е да се информирате за изолационните качества, дължината на експлоатация, здравината на профилите, начина на поддръжка и редица други полезни факти, които да ви насочат правилно при вашият избор.

Най-добре е да разясните на човека, който разчитате да ви консултира – какви са точно условията в помещението (влага, вятър, разположение спрямо географските посоки на помещението и т.н.), където искате да монтирате PVC дограма или алуминиева такава, така, чрез своите съвети, той ще може да ви застрахова от евентуални ваши грешки при избора ви на дограма.

Автор:

Здравейте казвам се Димитър Георгиев и се занимавам със SEO копирайтинг. Работата ми е свързана с някои от най-добрите SEO оптимизатори в България, но предлагам и редица други онлайн услуги - WEB & Logo дизайн, Facebook рекламни кампании, програмиране, SEO консултации и т.н. Поддържам и собствена директория за статии Article-bg.eu, както и още няколко уеб сайта, които все още разработвам сайт за интериорни решения & паркет , SEO оптимизация.

Този автор е публикувал досега 54 статии.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.