Идеи за майските празници в България

24.03.2017 | Автор: | Публикувано в: Отдих и туризъм

Пролетта е чудесен период за предприемане на всевъзможни почивки, кратки ваканции или дълго планирани пътувания. Всеки е изморен от дългата зима и желае час по-скоро да излезе да поеме глътка въздух, наслаждавайки се, същевременно, на приятна обстановка и атмосфера.

Майските празници са една страхотна възможност да откриете сезона на пътешествията и да се заредите с нови сили и енергия. По този случай, сме подбрали за вас няколко изкушаващи оферти, които освен изгодната си цена, предлагат и прекрасни условия за разтоварваща пролетна почивка.

Истинско дзен преживяване, сред прекрасна природа и чист въздух, може да си подарите с празничните пакети на хотел Лион, Боровец. Макар и да е малко късно за зимни спортове, хотелът предлага множество други услуги, които ще ви помогнат да се отърсите от насъбраното напрежение. Безспорно, най-забележителна от тези услуги е професионалният Дзен СПА център, оборудван с множество съоръжения, които ще ви потопят в традиционните Дзен практики и ще ви заредят с позитивни мисли и енергия.
Друга възможност за любителите на зимния курорт Боровец предлага хотел Феста Уинтър Палас. Благодарение на офертите за майски празници, които открихме в Onfire.bg, ще можете да се насладите на отопляем вътрешен басейн, СПА център и празнична вечеря, а за най-малките гости на хотела е предвидена ежедневна детска анимация, която ще ви осигури допълнително спокойствие по време на вечеря. Обслужването във всички части на хотела е на много високо ниво и в комбинация с луксозния и изтънчен стил, ще ви помогне да се почувствате наистина специално.

Парк Хотел Пирин, в Сандански, също очаква своите гости и както винаги ще ги изненада с разнообразната си кухня и уникално оборудвания си СПА център. Хотелът е разположен край живописната река Санданска Бистрица и се радва на гости от цял свят, които жадуват да се потопят в минералните му басейни и да се насладят на чистия въздух край град Сандански. Това е и първият хотел в България, получил отличителен знак за качество EuropeSpa Wellness.

Ако пък предпочитате да се настаните в центъра на града, препоръчваме ви хотел Свети Никола. Там също ще намерите разнообразни празнични пакети, включващи и празнична вечеря на Гергьовден. Също като част от пакета, можете да се насладите безплатно на вътрешния минерален басейн, джакузито, римската баня и добре оборудвания фитнес център на хотела.

През Майските празници и любителите на СПА процедурите ще останат доволни от високото ниво на процедурите. В офертите за почивки на Onfire.bg ще откриете още едно неустоимо предложение, а именно – хотел Роял СПА във Велинград. Прекрасната природа и множеството минерални лечебни извори неслучайно превръщат този град във все по-желана дестинация както от българи, така и от чужденци. По случай майските празници, хотелът предлага празнични пакети на база All Inclusive и специална празнична вечеря. Изключително подходящ е за семейно пътуване, тъй като разполага с добре оборудван и обезопасен детски кът, а също и с детска площадка за игра.

Още повече хотелски предложения за месец Май може да видите тук: https://www.onfire.bg/bg/offers/category/165/Maiski-praznitzi-165.html

Пожелаваме ви весело и незабравимо изкарване на Майските празници!

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.