Хотели във Велинград

01.07.2016 | Автор: | Публикувано в: Дестинации

Познат като спа столицата на Балканите, Велинград е град, който, определено си заслужава да бъде посетен. Макар и да е малък по площ, той категорично има какво да ви предложи – забележителности, активна и релаксираща почивка, а дори и лечение. В допълнение, всеки може да намери изгодни и наистина добри хотели във Велинград, без да е нужно да използва всичките си спестявания. Почивните бази, малките къщи за гости, уютните комплекси и самостоятелните стаи са налични в курорта за продължително и кратко наемане. Нещо повече – съвременните хотели във Велинград стават все повече и повече, което позволява на чуждестранните и родните туристи да имат избор, да се спрат на нещо според джоба и предпочитанията си.

Според стандартната категоризация, хотелите във Велинград са от бюджетни еднозвездни до луксозни четиризвездни. По-модерните и разкошни комплекси и бази предоставят не само място за нощувки и ресторант, но и допълнителни удобства като елегантни лоби барове, уникални спа центрове с различни процедури за здраве, естествена красота и релакс, студия за масажи, лекарски кабинети, салони за красота, нощни клубове, зали за игри – включително за спортни състезания като тенис на маса, дартс и билярд, денонощна рецепция и опции за наем на автомобили, колелета или ски съоръжения през зимния сезон.

При всички случаи, по-голяма част от четиризвездните хотели на Велинград са официално сертфицирани и надлежно проверявани и редовно модернизирани най-вече поради причината, че 50% от туристите тук идва за лечение или рехабилитация. Това налага особено внимание към детайлите, които да обособят една наистина приятна, комфортна и уютна обстановка за отмора и почивка. Същевременно, ако вие сте обикновен турист, който просто никога не е бил до езерото Клептуза и реши освен нея, да посети и Историческия музей и Градската художествена галерия, но не ви се остава за дълго време и нямате нужда от лечебни процедури с местната минерална водa, макар че тя е и чудесно терапевтично средство за профилактика на общото здраве, винаги можете да наемете малък апартамент или стая в някой от бюджетните хотели във Велинград. Ако се поровите по-усърдно в интернет, бихте могли да се натъкнете на наистина учудващо ниски цени, имайки на предвид, че сам по себе си курортът е наистина често посещаван, а и вече доста популярен из цяла Европа, в Русия и дори в някои азиатски страни.

Търсенето на хотели във Велинград е само част от забавната част по време на организацията на почивката в курорта…Щом стъпите тук, хубавото тепърва ще предстои!

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.