Настаняване и отдих в балканското градче Калофер

17.06.2015 | Автор: | Публикувано в: Отдих и туризъм

Калофер безспорно е една от дестинациите, които трябва да посетите и чиято прелест трябва да видите с очите си. Тук ще откриете множество интересни места и забележителности, които да посетите и разгледате. Китното балканско градче е едно от тези, които ще разкрият пред погледа Ви красотата на Стара планина. Тук все още е запазен непокътнат духа и атмосферата на едно отминали славни времена. Цялото градче ще Ви донесе едно особено усещане и определено ще Ви накара да се гордеете с това, че сте българи.

Ваканцията в Калофер

Да прекарате почивните дни в Калофер ще бъде истинско приключение и чудесно преживяване. Много приятна ще е както семейната ваканция, така и събирането и прекарването на няколко дни в приятелска компания. Градчето ще Ви осигури всичко, от което може да се нуждаете – ще се любувате на приказни гледки, ще бъдете комфортно настанени, ще можете да посетите различни забележителности, ще се насладите на автентична българска кухня и още много други неща. Много от тези неща ще откриете и в лицето на приветливия Хотел-ресторант „Панорама“ в Калофер. Още името му говори за красотата, на която ще имате удоволствието да се любувате, отседнете ли тук. Всъщност, гледката обхваща цялото очарование на градчето, а пред погледа Ви ще бъде дори и приказният водопад Райско пръскало.

Хотелът в Калофер, който ще Ви гарантира комфорт и чудесно прекарване!

А на своите гости Хотел-ресторант „Панорама“ ще предложи не само красиви гледки, но и всевъзможни удобства. Тук всеки ще открие спокойствието, от което се нуждае – за това ще се погрижат всички предвидени удобства. А едно от най-впечатляващите неща – това ще бъде ресторантът тук. Храната не е за подценяване – тя също може да Ви достави истинско удоволствие, стига да бъде приготвена какво трябва. А автентичните ястия и специалитети от българската кухня, приготвени от ръцете на истински професионалисти, ще Ви очароват. Но панорамната тераса е мястото, където ще искате да прекарвате времето си, защото от тук ще се радвате на цялата хубост на града и околността.
Калофер е и мястото, където ще можете да разгледате Националният музей „Христо Ботев“, Музеят на просветното дело, а Калоферската къща на историята е друго от интересните места, които трябва да видите.

Очарователната обстановка и примесването на традициите, миналото, бита, нравите със съвремието и удобствата, които то предлага, е онова, на което ще се радвате тук. Съчетанието е наистина впечатляващо и ще Ви допадне!

Автор:

Този автор има 9 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.