5 начина да придадете стил и уют с лед ленти

01.12.2014 | Автор: | Публикувано в: Практически съвети

Ако трябва да добавите повече цвят или текстура към интериора на една стая, то гъвкавите RGB лед ленти са чудесен начин да го направите. Гъвкавите лед ленти са приложими в широка гама от нужди за осветление, заради малкия си размер и гъвкав дизайн. Те са малко по-дебели от парче тиксо и ще се прикрепят към много различни повърхности. Те също могат да бъдат поставени в алуминиеви монтажни канали за изчистен и елегантен външен вид.

Какво представляват RGB лед лентите?

RGB е абревиатура от английски език и зад нея стоят цветовете червено, зелено и синьо. Всеки един светодиод е изграден от три малки лед чипове, които са в цветовете червено, зелено и синьо. Да! Това са основните цветове, за които сме учили още в детската градина. Когато тези три цвята се добавят и комбинират заедно в различни комбинации, се създава широка гама от цветове.

В тази статия ще ви представим пет начина, по които можете да декорирате дома си с RGB лед ленти.

  1. Осветление по сводовете на тавана

Това е един лесен начин да се получи УАУ ефект във всеки дом. RBG осветлението за сводове е форма на индиректно осветление, което е вградено във вдлъбнатините на тавана на стаята. То насочва светлината нагоре към тавана и надолу към прилежащите стени.

 

Това осветление е един страхотен естетически акцент за всяка стая от дома. То е особено подходящо за подчертаване на декоративни тавани, така че, ако таваните във вашия дом са едни най-добрите характеристики на стаите, е добра идея да обмислите инсталирането на лед ленти там. Гъвкавите лед ленти, използвани за тавана, могат да послужат отлично и като основно осветление във всяка стая на дома ви.

 

  1. Осветление зад телевизора

Поставянето на RGB лед ленти зад телевизора става все по-популярна практика. Гледането на телевизия на тъмно може да доведе до много силно напрежение в очите. С добавянето на гъвкави лед ленти ще изглежда, сякаш телевизорът изскача от стената, увеличавайки излюзията за дълбочина и намалявайки напрежението в очите – и двата фактора ще подобрят преживяванего, когато гледате телевизия.

 

  1. Коледни светлини

Представете си никога повече да не ви се налага да сваляте вашето Коледно осветление. Без повече катерене по покрива година след година, рискувайки да се нараните сериозно. Тези RGB гъвкави лед ленти идват с гарантирани 50 000 часа живот. Те могат да бъдат прикрепени с помощта на алуминиеви канали или самите RGB гъвкави лед ленти могат да бъдат прикрепени към покривната конструкция със супер силната 3М пяна за ленти. Когато лед лентите са скрити, те няма да се виждат къде са, докато не бъдат включени.

 

  1. Вътрешно или външно осветление за фонтани

Ако обичате да прекарвате време навън, може да обмислите да прикрепите гъвкави лед ленти на различни места във вашия двор. Защо не добавите някакъв ефект към вашето езерце или фонтан, който да привлича вниманието, като промените цвета на водата, например? Има лед ленти, които са изработени от специални водоустойчиви материали, за да се използват за фонтани и други водни декорации. Те са не само естетически приятни, но и практични и безопасни за инсталация.

 

  1. Осветление за дворове и големи тераси

В допълнение към използването на лед осветление във и около вашия фонтан или езерце, инсталирането на гъвкъви лед ленти и на вашата веранда или във вътрешния двор може да създаде готина и приветлива атмосфера. Ако често организирате партира у вас (или искате това да стане ваша практика) или ако просто прекарвате повечко време навън, това може би е правилната инвестиция за вас. Използването на лед ленти отвън може да добави допълнителния елемент на въздействие, които търсите.

Лесно и бързо можете да поръчате нужното осветление от vikiwat.com.

Автор:

Този автор има 60 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.