Няколко вида стойки с монтаж на пода

29.10.2014 | Автор: | Публикувано в: Практически съвети

Стойките, които се поставят на пода, са идеални за всеки вид търговия на дребно. Стойките с рафтове помагат на собствениците да използват рационално цялото пространство в магазина си. Едновременно с това те дават достатъчно видимост на потребителите и клиентите. Те са в състояние да огледат стоките от всички страни.

Днес ще разгледаме и най-често срещаните стойки с въртящи се рафтове. Потребителите трябва да помислят кой вид може да се използва най-успешно в техния дом или търговско помещение.

1. Стойки с кошници

Стойките с кошници са подходящи за много различни апликации. Те могат да се използват както в килера у дома, така и в магазините. Кошниците на уреда са големи и позволяват в тях да се съхраняват най-различни продукти. Можете да складирате най-различни опаковани стоки, сладко, дори плодове и зеленчуци, така ще имате винаги подреден килер. За търговските площи стойките като тези могат да се използват близо до касата за поставяне на дъвки, бонбони, малки играчки за деца и всичко, което ви се стори подходящо.

2. Стойки за буркани

Помислете за стойки, които имат поставки за различни буркани. Те са много сходни с предния вид уреди, за които говорихме. На местата, на които са поставени кошниците, в този случай има буркани. Този вид стойки са идеални за стоки, които трябва да се виждат. Можете да подредите цветни бонбони и всякакви лакомства. Освен това, магазините, които продават различни дребни стоки за коса, могат да ги използват.

3. Дървени стойки

В случай, че нито един вид от изброените стойки не ви върши работа, вероятно имате нужда от нещо по-стабилно. Тук на помощ ще дойдат дървените стойки. Дървените рафтове са много по-стабилни. Това означава, че собствениците на стойките могат да ги използват и за излагане на по-тежки стоки. Много от собствениците на домове или магазини предпочитат да използват именно тези стойки, заради атмосферата, която са в състояние да придадат. Освен това, на тях могат да се поставят всякакъв вид стоки от хранителни продукти до дрехи.

4. Въртящи се стойки

Името на този уред подсказва, че инсталацията на пода дава възможност на посетителите на магазина да завъртят стойките. Те са изключително подходящи за излагане на слънчеви очила, например. Има и много други видове стоки, които могат да се покажат на подобен род стойки. Размерите на тези стойки са различни, както и формата им. Собствениците на магазини могат да се съобразят с пространството, с което разполагат.

5. Стойки тип „мрежа”

Този вид стойки имат много разновидности. Те са нещо като мрежа, която често е изработена от метал. Обикновено тези стойки могат да се използват в много различни апликации. На тях могат да се окачат дрехи, пердета и много различни текстилни продукти. Повечето от тези стойки са разположени на колелца. Потребителите са в състояние да завъртят стойките, за да получат по-добра видимост към стоките. Освен това, трябва да се отбележи, че те са лесни за прибиране, когато няма нужда от тях.

В заключение

Има много различни видове стойки. Те могат да се използват както за излагане на стоки, така и за нуждите на дома. Уреди като тези могат да се намерят на изключително достъпни цени, като лесно можете да ги поръчате онлайн от магазин vikiwat.com.

Автор:

Този автор има 60 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.