Как могат да помогнат разнообразните скрити камери при видеонаблюдение?

31.05.2012 | Автор: | Публикувано в: Блогове, Практически съвети

Предвид растящата престъпност, едва ли има човек, занимаващ се с бизнес, който да не си е задавал въпроса как да защити по най-добрия начин своята собственост? А и не само. Крадците или некоректните хора могат да се намират и в дома ви, и на работното място, и в най-близкото ви обкръжение. Факт е, че човек никога не може да каже със 100-процентова сигурност, че някой човек е доверен и не би направил това или онова, за да навреди. Истината е, че никой не познава никой истински.

Но техниката, за разлика от човешкия фактор, не може да греши. Тя не разчита емоции, няма объркване и определено не я гризе съвестта. Защото няма такава. Ето защо съвсем спокойно може да доверите на голямото разнообразие от техника в съвсем нелеката задача по опазването на дома, офиса или магазина. И за да са нещата още по-сигурни и незабележими, може да изберете няколко скрити камери, които да поставите на ключови места.

Може да защитите своя дом, като поставите освен аларми и СОТ, и няколко такива камери, вградени в ежедневни вещи, които по никакъв начин не будят съмнение. Та кой ли крадец или пък друг човек, който иска да ви навреди, би се поинтересувал от обикновена химикалка, черна кутийка, прост наглед ключодържател, шапка или настолен часовник? А това са точно вещи, които първо се срещат във всеки дом или офис, и второ са чудесно място за вградени скрити камери. Може да откриете техни вариации в много шпионски магазини. И да сте напълно спокойни, че камерата в химикал например, ще разкрие интригата на колежката, или пък скритата камера в настолен часовник ще послужи като модерен вариант на системите за видеонаблюдение в дома или магазина ви.

И може да ви се струва, че заради размера качеството на записите ще е посредствено, но истината е, че днес колкото по-малки стават техническите средства, толкова по-качествена работа вършат. Така че определено ще получите едно невероятно качество, на още по-невероятни цени.

Автор:

Този автор има 20 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.