Годишен хороскоп под символиката на числото пет

29.09.2012 | Автор: | Публикувано в: Блогове

Тази година е подвластна на числото 5. Нейн управител е планетата Юпитер, която е наричана „планета на голямото щастие“ или „планета на кралете“, и върху това знание бива изготвян всеки годишен хороскоп. Хората, чийто енергии и годишен хороскоп са подвластни на петицата са много адаптивни, лесно усвояват всякакви новости, и се научават да ги прилагат на практика.

Числото пет се явява и като символ на брака – т.е. То съединява мъжкото начало 3 и женското начало 2. 2012 е година, която е белязана от интересни и незабравими моменти и събития. Не всички са добри и прекрасни, но като цяло тази година, според общия годишен хороскоп, е година на големи събития и промени. И всичко ще е по-лесно, ако се правят заедно от хората.

Както стана ясно, все пак краят на света няма да настъпи през тази година. Но пък планетите са в благотворно съчетание. Сатурн и Нептун са в тригон. А това е един много хубав аспект, който подсказва, че през тази година все още се очакват нови и все по-добри възможности за практическа реализация на всяка добра идея. Освен това с течение на времето ще можем да осъществяваме замислите си все по-лесно, но стига все пак да спазваме някои указания и правила.

Друг важен аспект, който и вече виждаме проектиран върху редицата промени, особено в източния свят, е квадрантът между Уран и Плутон, който говори за таквиа промени, като големи с революционен заряд. И то както в общочовешки план, така и в индивидуален. Хората трябва всячески да избягват крайностите.

Годишния хороскоп говори още за особено разположение на свободолюбивия Уран в Овен, което дава отпор на консервативното образувание в Козирог от Плутон. Това ще попречи за налагане на деспотични правила на Земята, но все пак не е изключено да има сеизмична дейност. И тя се прояви през най-активните месеци от годината.

Автор:

Този автор има 139 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.