Полезни съвети при избора на парфюми

21.02.2012 | Автор: | Публикувано в: Мода

Кой е най-добрият начин да откриете най-добрият аромат или козметиказа мъже? Ето няколко полезни съвета, които могат да ви помогнат много при избора на парфюми:

  1. Когато тествате парфюми пръскайте ги върху тестер вместо върху китката си. Някои хора смятат, че китката е за предпочитане, тъй като аромата на парфюма се смесва с вашия личен аромат, но когато искате да изпробвате много различни аромати най-добре използвайте тестери. Аромата върху тестера няма да се промени за разлика от аромата върху китката ви.
  2. Когато трябва да помиришете много аромати на мъжки парфюми за кратко време е добре да си дадете малка почивка и да излезете за малко на чист въздух, за да могат рецепторите ви за мирис да си починат малко. Прекомерното излагане на силни аромати води до загуба на обоняние. Много парфюмерии имат в магазините си кафе, тъй като аромата на кафето почти веднага неутрализира всякакви други аромати.
  3. След като сте стеснили кръга от желани парфюми вече може да изпробвате 2-3 върху китката си, за да видите как ще се промени техния аромат след като се смеси с вашия личен аромат
  4. Винаги имайте едно на ум за повода поради който си купувате парфюма. Работната среда и ежедневието изискват едни аромати, докато вечерните излизания и флиртовете съвсем други.

Още интересни предложения вижте тук , които може и да олеснят избора ви на парфюми.

Автор:

Този автор има 79 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.