Изборът на дамски жилетки

18.09.2017 | Автор: | Публикувано в: Мода, Облекло

Ръкавици, чанти, шапки и шалове се носят от всяко момиче, но когато заговорим за топли палта и жилетки нищо не бива да убягва. Този сезон вниманието на модата печелят кожените дамски жилетки.

Есента е не само захладняващ, но и променлив сезон особено популярен с необходимостта от подобна есенна дрехи – дамски жилетки.

Жилетката е много топла и многофункционална горната връхна дреха. Тя е напълно подходяща не само като зимна дрехи, но и чудесен заместител на якета в по-топлите дни.

Разбира се, основното предимство е материала.

Не много отдавна, фалшивата кожа е считана за един от най-лошите избори. Въпреки това, отношението към нея се променя радикално. Днес, много хора отдават предпочитание на продукти и облекла със сходна цена и грижата за околната среда. По този начин, широката популярност печели именно тези дреха – дамската жилетка. Тя остава на мода, но и често се бори с правата на животните.

Жилетки от еко кожа – те са един от най-евтините варианти. Предимството им е не само сравнително евтина цена, но и чудесна възможност всесезонни жилетки, които никога няма да излязат от мода. В допълнение, към тази им характеристика те се откроява със своята топлина и изискан стил.

Те имат своят има специфична якост. Такава жилетка се носи много години. Най-популярните цветове са бяло и черно. Те са идеални за всякакъв вид облекло.

Жилетки от Лама. Използването на този материал е станало особено популярно през последните няколко години, което не е изненадващо. Ламата е кожа, много топла и приятна на допир. Нещо повече, такава жилетка е с висока издръжливост и доста голям срок на експлоатация, но има един основен недостатък – високата цена поради редкия материала.

Жилетки от Норка. Всеки е чувал за качеството и удобството на палта от норки. Благодарение на специалната структура на материала, през продукти изготвени от него не минава вятър и влага, което ги прави особено популярни по време на студената зима. Тези жилетки са луксозни стоки, предназначени да наблегнат на висок социален статус на своя собственик. Този сезон, огромен брой модели и цветове дамски жилетки са предназначени да задоволят и най-взискателния вкус.

Автор:

Този автор има 4 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.