6 ключови тенденции през пролетта на 2019 г.

27.04.2020 | Автор: | Публикувано в: Облекло

През последните седмици в четири столици дизайнерите търсят подсказки за това, което потребителите ще искат през следващата пролет. Анализаторите преглеждат тези колекции, за да открият основните търговски съобщения.

Но сега в края на месеца можем да посочим основните тенденции за пролетта на 2019 година.

  1. Естетична ваканция

В града има нова естетика, изпълнена с ваканционно настроение. На повърхностно ниво можете да го прочетете като бягство от действителността. На модните подиуми е извличане на светски идеи, стилове или вкусове от широка и разнообразна гама от източници.

Това е облекло за пътуване за всеки ден. Състои се от няколко ключови части. Ще искате всяка от тях да присъства в гардероба ви за пролетта на 2019 година-  подобни на саронг поли, бермуди, квадратни кубински ризи, tie-dyed тениски. При tie-dyed се използват гумени ленти или шнур, за да се съберат части от тъканта заедно. След това се боядисва. Боята не се абсорбира в зоните, където са връзките.

Ключовите аксесоари изграждат външния вид- чанта за кръста, бижута от перли и черупки и шалчета. Има дори мрежести или плетени на една кука горнища и рокли  за лятото. Не забравяйте слънцезащитния крем.

  1. Актуализация от улицата

Вие го знаете: точно сега, каквото е готино в уличното облекло, е онова, което наистина е страхотно. Трябва да видите какво предлага Off-White и да вдигнете телефона, за да си поръчате такива тъкани. Тези нюанси на неон  също се появяват при Стела Маккартни и Гучи, ако се нуждаете от повече потвърждение.

Какво друго за уличното облекло? Ще го кажем направо: свободните панталони с големи джобове отстрани в каки и приглушени военни цветове отново са тук. Повечето са с висока талия. Дългите колани завършват изгледа, още повече, когато се носят с обувки с токчета.

В търговията на дребно продажбите на този стил са се увеличили със 103% през последните три месеца. Те ще нараснат още повече през пролетта на 2019 година.

Автор:

Този автор има 3 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.