7 причини да изберете подовите климатици Midea

09.09.2016 | Автор: | Публикувано в: Ревюта на продукти

Днес ще Ви представим подовите климатици Midea и ще Ви посочим поне 7 причини да изберете тях за климатизацията на дома Ви.

Причина №1: Гъвкавата инсталация и компактните размери на подовите климатици Midea

Подовите инверторни климатици Midea са предназначени за нисък стенен монтаж. Малките размери на вътрешното тяло на климатика (ШxВxД – 700x600x210 мм) позволяват то да бъде монтирано под прозореца или в ниша в стената. Така ще можете да оползотворите неизползваемото пространство в дома Ви по един ефективен начин.

Причина №2: Двата изхода/отвора за климатизирания въздух.

За разлика от другите видове климатици (стенни, колонни, касетъчни и канални), подовите климатици Midea разполагат с цели 2 изхода/отвора за климатизирания въздух – горен и преден, като можете да използвате само горния, или и двата едновременно. Горният изход разпределя климатизирания въздух вертикално, докато предният изход го разпределя хоризонтално (успоредно на пода). Ниският стенен монтаж на подовите климатици Midea в комбинация с издухването на топъл въздух от предния изход ще Ви осигури винаги топли крака през цялата зима – нещо, което няма как да постигнете с другите видове климатици.

Причина №3: Забележително тихата работа на подовите климатици Midea

Подобреният и усъвършенстван дизайн на вентилатора на вътрешното тяло осигурява значително по-тихата работа на подовия климатик, без да се намалява обема на въздушния поток.

Причина №4: Турбо режимът на подовите климатици Мидеа

Турбо режимът е разработен специално за хората, които изключват климатика си през деня, за да правят икономия на електроенергия. Турбо режимът е с времетраене 20 минути и с него можете бързо да затоплите или да охладите дома Ви до желаната температура, когато се приберете от работа.

Причина №5: Нощният режим на подовите климатици Midea

Нощният режим (Sleep Mode) ще се погрижи за Вашата качествена почивка през нощта. Той е с времетраене 7 часа. Когато го използвате в режим на охлаждане, през първите два часа температурата ще се повишава с 1°C, след което ще остане непроменена през оставащите 5 часа. Когато го използвате в режим на отопление, през първите два часа температурата ще се понижава с 1°C, след което ще остане непроменена през оставащите 5 часа.

Причина №6: Функцията „Топъл старт“ на подовите климатици Мидеа

Функцията „Топъл старт“ елиминира дразнещото първоначално издухване на студен въздух от климатика, когато го пуснете в режим на отопление. Благодарение на функцията „Топъл старт“ подовите климатици Мидеа започват да духат топло още със самото активиране на режима на отопление.

Причина №7: Функцията Louver Position Memory на подовите климатици Midea

Всички знаем колко е досадно всеки път, след като включим климатика, да се налага да настройваме посоката на въздушния поток, регулирайки разположението на клапата на климатика. С подовите инверторни климатици Midea това отегчително задължение остава в миналото. Благодарение на функцията Louver Position Memory подовите климатици Midea автоматично възстановяват последно използваната позиция на клапата вместо Вас.

Автор:

Този автор има 1 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.