Nokia 500 – смартфон на ниска цена

Nokia пусна на пазара Nokia 500, смартфон на ниска цена със сензорен екран, 1GHz процесор, сменяеми капаци, и с операционна система Symbian Анна OS. Мощният 1 GHz процесор прави така, че да използвате с удоволствие вашите приложения и забавления. Приложенията работят бързо и гладко. Независимо дали ще използвате Wi-Fi връзката или ще се свържете през 3.5G с интернет, уеб страниците се зареждат бързо. Снимките се разглеждат бързо, без усилие, като това важи и за музикалните ви колекции.

Характеристики на Нокиа 500

Мощен 1 GHz процесор, 3G, Bluetooth, камера, Цветен екран, Email, Email / Web, FM радио, GPRS, GPS, интернет сърфиране, MP3 Player, Touch Screen, Bluetooth, GPRS, GPS, USB, Wi-Fi.
Nokia 500 дава възможност за напълно интегрирана електронна поща и социални мрежи. Това означава да следите в реално време имейлите си от служебните и лични акаунти, директно от вашия начален екран. Можете също така да следите на живо Facebook и Twitter, като се актуализират двадесет и четири часа в денонощието, за да ви държи постоянно информиран за актуалните събития.
Приложения
С Nokia 500 вие получавате много приложения, за да се справяте по-лесно със задачите си, както и да се забавлявате. С едно натискане, Nokia 500 ще ви отведе направо в магазинa, където можете да разгледате и изтеглите приложения или желаните игри, мелодии, теми, тапети.
Напълно персонализиращ начален екран
Това е мястото, където започва всичко. Още от началото трите ви персонализирани начални екрана са пред вас и можете да решите какво да има на тях. На първият екран ще видите новите си имейли, на вторият ще следите социалните мрежи, а третият е вашите игри и приложения. Добавянето на преки пътища и джаджи е бързо и лесно.

Цена
Цената на този смртфон е изключително конкурентна. За разлика от повечето телефони в сегмента на умните телефони със сензорни екрани, които се предлагат от порядъка на 600-1200 лв, Nokia 500 се продава на цена от около 280 лв.

Автор:

Този автор има 9 публикувани статии до сега.

Вашият коментар

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.